Troba la teva recepta

8 plats de cullera

Aquest estri bàsic de l'aixovar de taula dóna per a molts plats i, a més, molt diferents. Us proposem vuit receptes que inclouen primers, segons i postres. Us animeu a cuinar-les?

CUINA.CAT

21/01/2019
01 Escudella de mill

Escudella de mill

Escudella de mill

L'escudella és la reina de la cullera, però de ben segur que no n'heu tastat cap feta amb mill, un cereal sense gluten que és tendència pels seus valors nutricionals. La recepta d'aquesta escudella de mill inclou mandonguilles de pollastre, però si voleu que la recepta sigui veggie, substituïu-ho per mandonguilles vegetarianes o veganes.

Llegiu la recepta completa

02 Arròs caldós amb conill i carxofes

Arròs caldós amb conill i carxofes Becky Lawton

Arròs caldós amb conill i carxofes

Un arròs caldós sense cullera no és un arròs caldós. Ara que és temporada de carxofes, per què no feu un arròs amb conill i aquesta hortalissa? Ja sabeu, el dijous vinent canvieu el que feu sempre per aquest que us proposem!

Llegiu la recepta completa

03 Estofat de bou a l'antiga

Estofat de bou a l'antiga Becky Lawton

Estofat de bou a l'antiga

Els estofats són plats tradicionals de cullera, i és que qui pot resistir-se a la salsa del fons del plat? Nosaltres us proposem que en feu una versió amb bou, que hem anomenat 'bou a l'antiga. Preneu-vos el temps que calgui, perquè a l'estofat no se'l pot atabalar!

Llegiu la recepta completa

04 Foie gras caramel·litzat amb crema de llenties amb vainilla

Foie gras caramel·litzat amb crema de llenties amb vainilla

Foie gras caramel·litzat amb crema de llenties amb vainilla

Foie gras caramel·litzat amb crema de llenties amb vainilla. Encara que sembli una combinació impossible, ja ho veieu, fa molt bona pinta. La veritat? És una recepta deliciosa. Si ja teniu certa destresa a la cuina, proveu de fer-la i sorpreneu la vostra família o amics! 

Llegiu la recepta completa

05 Gofra amb gelat d'alfàbrega

Gofra amb gelat d'alfàbrega Becky Lawton

Gofra amb gelat d'alfàbrega

Les gofres no són només plat d'estiu, a l'hivern també s'agraeix quan són calentes i acabades de fer. Per afegir-li un toc de contrast, us ensenyem a fer-ne unes amb gelat d'alfàbrega. Aquí és on intervé la cullera! Com, si no, ens podríem menjar el gelat?

Llegiu la recepta completa

06 Quallada de galetes maria

Quallada de galetes maria Gemma Clofent

Quallada de galetes maria

Aquestes quallades amb galetes maria queden boníssimes i són ideals per esmorzar. És més lleugera que la recepta original, ja que s'elabora amb llet en lloc de crema de llet. El resultat és una quallada amb un regust de galeta maria semblant als iogurts de biscuit de La Lechera. Segur que us encantarà!

Llegiu la recepta completa

07 Galets farcits de brandada de bacallà amb serrat d'ovella

Galets farcits de brandada de bacallà amb serrat d'ovella

Galets farcits de brandada de bacallà amb serrat d'ovella

Els galets farcits de brandada de bacallà amb serrat d'ovella que us proposem són un plat de cullera, però no de la típica de menjar sopa, sinó de cullera de ceràmica! Només haureu de bullir el galet, farcir-lo de brandada de bacallà i guarnir-ho amb tomàquet i serrat d'ovella.

Llegiu la recepta completa

08 Bledes farcides amb salsa de gambes

Bledes farcides amb salsa de gambes

Bledes farcides amb salsa de gambes

L'Ada Parellada ens proposa una recepta original i diferent feta amb bledes. Per demostrar a tothom que es poden cuinar d'una manera deliciosa, ens ensenya un plat en què haureu de farcir les bledes amb gamba i acompanyar els farcellets amb una salsa d'aquest mateix crustaci.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 abr

Jornada de portes obertes al celler Bàrbara Forés

L'enologia és una ciència que s'estudia i es gaudeix: la textura, els matisos, el regust, l'aroma i el...

19-21 abr

Enoturisme al Celler Masroig

Com cada any, el Celler Masroig obre les seves portes per Setmana Santa per mostrar el món de l'enologia de...

20-21 abr

IV Vermutada Popular i Musical

Per Setmana Santa torna #Safrània 365, una sèrie de petits esdeveniments organitzats per l'Ajuntament...

22 abr

Taller 'Cuina de mercat amb productes de temporada'

Sou uns cuinetes? Us agrada descobrir nous plats? Taller de cuina de mercat, amb productes de temporada i plats...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto