Troba la teva recepta

8 plats de cullera

Aquest estri bàsic de l'aixovar de taula dóna per a molts plats i, a més, molt diferents. Us proposem vuit receptes que inclouen primers, segons i postres. Us animeu a cuinar-les?

CUINA.CAT

21/01/2019
01 Escudella de mill

Escudella de mill

Escudella de mill

L'escudella és la reina de la cullera, però de ben segur que no n'heu tastat cap feta amb mill, un cereal sense gluten que és tendència pels seus valors nutricionals. La recepta d'aquesta escudella de mill inclou mandonguilles de pollastre, però si voleu que la recepta sigui veggie, substituïu-ho per mandonguilles vegetarianes o veganes.

Llegiu la recepta completa

02 Arròs caldós amb conill i carxofes

Arròs caldós amb conill i carxofes Becky Lawton

Arròs caldós amb conill i carxofes

Un arròs caldós sense cullera no és un arròs caldós. Ara que és temporada de carxofes, per què no feu un arròs amb conill i aquesta hortalissa? Ja sabeu, el dijous vinent canvieu el que feu sempre per aquest que us proposem!

Llegiu la recepta completa

03 Estofat de bou a l'antiga

Estofat de bou a l'antiga Becky Lawton

Estofat de bou a l'antiga

Els estofats són plats tradicionals de cullera, i és que qui pot resistir-se a la salsa del fons del plat? Nosaltres us proposem que en feu una versió amb bou, que hem anomenat 'bou a l'antiga. Preneu-vos el temps que calgui, perquè a l'estofat no se'l pot atabalar!

Llegiu la recepta completa

04 Foie gras caramel·litzat amb crema de llenties amb vainilla

Foie gras caramel·litzat amb crema de llenties amb vainilla

Foie gras caramel·litzat amb crema de llenties amb vainilla

Foie gras caramel·litzat amb crema de llenties amb vainilla. Encara que sembli una combinació impossible, ja ho veieu, fa molt bona pinta. La veritat? És una recepta deliciosa. Si ja teniu certa destresa a la cuina, proveu de fer-la i sorpreneu la vostra família o amics! 

Llegiu la recepta completa

05 Gofra amb gelat d'alfàbrega

Gofra amb gelat d'alfàbrega Becky Lawton

Gofra amb gelat d'alfàbrega

Les gofres no són només plat d'estiu, a l'hivern també s'agraeix quan són calentes i acabades de fer. Per afegir-li un toc de contrast, us ensenyem a fer-ne unes amb gelat d'alfàbrega. Aquí és on intervé la cullera! Com, si no, ens podríem menjar el gelat?

Llegiu la recepta completa

06 Quallada de galetes maria

Quallada de galetes maria Gemma Clofent

Quallada de galetes maria

Aquestes quallades amb galetes maria queden boníssimes i són ideals per esmorzar. És més lleugera que la recepta original, ja que s'elabora amb llet en lloc de crema de llet. El resultat és una quallada amb un regust de galeta maria semblant als iogurts de biscuit de La Lechera. Segur que us encantarà!

Llegiu la recepta completa

07 Galets farcits de brandada de bacallà amb serrat d'ovella

Galets farcits de brandada de bacallà amb serrat d'ovella

Galets farcits de brandada de bacallà amb serrat d'ovella

Els galets farcits de brandada de bacallà amb serrat d'ovella que us proposem són un plat de cullera, però no de la típica de menjar sopa, sinó de cullera de ceràmica! Només haureu de bullir el galet, farcir-lo de brandada de bacallà i guarnir-ho amb tomàquet i serrat d'ovella.

Llegiu la recepta completa

08 Bledes farcides amb salsa de gambes

Bledes farcides amb salsa de gambes

Bledes farcides amb salsa de gambes

L'Ada Parellada ens proposa una recepta original i diferent feta amb bledes. Per demostrar a tothom que es poden cuinar d'una manera deliciosa, ens ensenya un plat en què haureu de farcir les bledes amb gamba i acompanyar els farcellets amb una salsa d'aquest mateix crustaci.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

24 ago

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

24 ago

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

22-25 ago

Firamar 2019

No cal recordar que la trajectòria pesquera de Sant Pol de Mar es remunta a molts anys enrere. Un ofici mil·lenari...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto