Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

8 plats de cullera

Aquest estri bàsic de l'aixovar de taula dóna per a molts plats i, a més, molt diferents. Us proposem vuit receptes que inclouen primers, segons i postres. Us animeu a cuinar-les?

CUINA.CAT

21/01/2019
01 Escudella de mill

Escudella de mill

Escudella de mill

L'escudella és la reina de la cullera, però de ben segur que no n'heu tastat cap feta amb mill, un cereal sense gluten que és tendència pels seus valors nutricionals. La recepta d'aquesta escudella de mill inclou mandonguilles de pollastre, però si voleu que la recepta sigui veggie, substituïu-ho per mandonguilles vegetarianes o veganes.

Llegiu la recepta completa

02 Arròs caldós amb conill i carxofes

Arròs caldós amb conill i carxofes Becky Lawton

Arròs caldós amb conill i carxofes

Un arròs caldós sense cullera no és un arròs caldós. Ara que és temporada de carxofes, atreviu-vos a fer un arròs amb conill i aquesta hortalissa! Ja teniu un altre arròs per afegir al vostre llibre de receptes!

Llegiu la recepta completa

03 Bledes farcides amb salsa de gambes

Bledes farcides amb salsa de gambes

Bledes farcides amb salsa de gambes

L'Ada Parellada ens proposa una recepta original i diferent feta amb bledes. Per demostrar a tothom que es poden cuinar d'una manera deliciosa, ens ensenya un plat en què haureu de farcir les bledes amb gamba i acompanyar els farcellets amb una salsa d'aquest mateix crustaci.

Llegiu la recepta completa

04 Estofat de bou a l'antiga

Estofat de bou a l'antiga Becky Lawton

Estofat de bou a l'antiga

Els estofats són plats tradicionals de cullera, i és que qui pot resistir-se a la salsa del fons del plat? Nosaltres us proposem que en feu una versió amb bou, que hem anomenat 'bou a l'antiga'. Preneu-vos el temps que calgui, perquè a l'estofat no se'l pot atabalar!

Llegiu la recepta completa

05 Foie gras caramel·litzat amb crema de llenties amb vainilla

Foie gras caramel·litzat amb crema de llenties amb vainilla

Foie gras caramel·litzat amb crema de llenties amb vainilla

Foie gras caramel·litzat amb crema de llenties amb vainilla. Encara que sembli una combinació impossible, ja ho veieu, fa molt bona pinta. És una recepta deliciosa. Si ja teniu certa destresa a la cuina, proveu de fer-la i sorpreneu la vostra família o amics! 

Llegiu la recepta completa

06 Galets farcits de brandada de bacallà amb serrat d'ovella

Galets farcits de brandada de bacallà amb serrat d'ovella

Galets farcits de brandada de bacallà amb serrat d'ovella

Els galets farcits de brandada de bacallà amb serrat d'ovella que us proposem són un plat de cullera, però no de la típica de menjar sopa, sinó de cullera de ceràmica! Només haureu de bullir el galet, farcir-lo de brandada de bacallà i guarnir-ho amb tomàquet i serrat d'ovella.

Llegiu la recepta completa

07 Gofra amb gelat d'alfàbrega

Gofra amb gelat d'alfàbrega Becky Lawton

Gofra amb gelat d'alfàbrega

Les gofres no són només plat d'estiu, a l'hivern també s'agraeix quan són calentes i acabades de fer. Per afegir-li un toc de contrast, us ensenyem a fer-ne unes amb gelat d'alfàbrega. Per menjar-lo, la cullera és clau!

Llegiu la recepta completa

08 Quallada de galetes maria

Quallada de galetes maria Gemma Clofent

Quallada de galetes maria

Aquestes quallades amb galetes maria queden boníssimes i són ideals per un esmorzar potent. És més lleugera però, que la recepta original, ja que s'elabora amb llet en lloc de crema de llet. El resultat és una quallada amb un regust de galeta maria semblant als iogurts de biscuit de La Lechera. Segur que us encantarà!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: