Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Coeu els galets, escorreu-los, refredeu-los en aigua freda i gel, i torneu-los a escórrer. Reserveu-los.
  2. Confiteu l’all laminat a foc lent en un cassó amb un raig d’oli d’oliva verge. Afegiu-hi el llom de bacallà, amb pell i tot, tallat a dauets. Coeu-ho 5 min, que deixi anar un xic d’aigua.
  3. Tritureu el bacallà afegint-hi l’oli de gira-sol, fins a obtenir una brandada ben emulsionada. Poseu-la en una mànega de pastisseria i farciu-ne els galets.
  4. Poseu unes culleres de ceràmica als plats. Ratlleu els dos tomàquets de pera. Amaniu els tomàquets ratllats amb sal i un raig d’oli. Poseu-ne un xic a les culleres, els galets al damunt i una mica de serrat d’ovella ratllat molt fi.
  5. Serviu els galets farcits de seguida.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: