Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la gofra: poseu la mantega en un bol rodó i desfeu-la al microones. Afegiu-hi el sucre, la sal i els rovells mentre ho remeneu amb unes varetes, fins que tots els ingredients quedin incorporats i la barreja quedi semiemulsionada.
  2. Incorporeu-hi el llevat, dissolt dins la llet, i remeneu-ho per tal que es reparteixi de manera homogènia per tota la massa. Afegiu-hi la farina i treballeu-ho fins que quedi cremós i homogeni.
  3. Per coure la massa és ideal una gofrera. Si no en teniu, ho podeu fer amb una paella, com els pancakes americans, però no quedaran encasellades ni quadrades.
  4. Per al gelat: poseu els rovells, el sucre, la pela de llimona i la mel en un bol al bany maria i barregeu-ho amb unes varetes, mentre ho emulsioneu, fins a ser una espuma.
  5. Traieu-ho de la font de calor, afegiu-hi la gelatina, hidratada, i remeneu-ho fins que la calor de la barreja les dilueixi.
  6. Poseu-hi el iogurt i l’alfàbrega picada. Deixeu-ho al congelador 4 h. Remeneu el gelat cada hora mentre el congeleu i, si voleu, afegiu-hi un raig de licor. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto