Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la gofra: poseu la mantega en un bol rodó i desfeu-la al microones. Afegiu-hi el sucre, la sal i els rovells mentre ho remeneu amb unes varetes, fins que tots els ingredients quedin incorporats i la barreja quedi semiemulsionada.
  2. Incorporeu-hi el llevat, dissolt dins la llet, i remeneu-ho per tal que es reparteixi de manera homogènia per tota la massa. Afegiu-hi la farina i treballeu-ho fins que quedi cremós i homogeni.
  3. Per coure la massa és ideal una gofrera. Si no en teniu, ho podeu fer amb una paella, com els pancakes americans, però no quedaran encasellades ni quadrades.
  4. Per al gelat: poseu els rovells, el sucre, la pela de llimona i la mel en un bol al bany maria i barregeu-ho amb unes varetes, mentre ho emulsioneu, fins a ser una espuma.
  5. Traieu-ho de la font de calor, afegiu-hi la gelatina, hidratada, i remeneu-ho fins que la calor de la barreja les dilueixi.
  6. Poseu-hi el iogurt i l’alfàbrega picada. Deixeu-ho al congelador 4 h. Remeneu el gelat cada hora mentre el congeleu i, si voleu, afegiu-hi un raig de licor. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: