Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Deixeu macerar la carn en el vi negre 3-4 h, abans de fer l’estofat.
  2. En una cassola, ofegueu les cebes trossejades, l’all laminat, l’all tendre, les patates trossejades i les pastanagues.
  3. Quan la verdura s’estovi, afegiu-hi la carn, escorreguda. Ofegueu-ho tot. Salpebreu-ho i afegiu-hi dues cullerades de tomàquet fregit i la farigola.
  4. Cobriu la carn amb el vi emprat en la maceració i deixeu-ho coure a foc lent 1 h, fins que la carn quedi ben tendra.
  5. Serviu l’estofat acompanyat de bolets de temporada, saltats en un raig d’oli.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: