CUINA.CAT
03/11/2020Avui venim carregats amb un seguit de propostes que enamoraran els amants del formatge. El cheesecake o pastís de formatge, unes de les postres més populars del moment, és el protagonista d'aquest receptari.
Pastís de formatge
La recepta tradicional, normalment a base de formatge Philadelphia o mató, que ja tenen aquesta textura més cremosa i suau. El podem acompanyar d'alguna melmelada, maduixes o fruits vermells per contrastar sabors.
Pastís de formatge sense gluten Miquel Àngel Roque
Evidentment, unes postres així les han de poder tastar com més persones millor; per això, aquesta opció sense gluten de Miquel Àngel Roque és perfecta per a tots aquells celíacs amants del formatge.
Pastís de formatge i llimona Gemma Clofent
Formatge i llimona, gran combinació! Si sou més aviat amants dels àcids, aquesta recepta és la vostra. L'àcid de la llimona contraresta la dolçor del formatge.
Pastís de formatge i xocolata blanca Gemma Clofent
També podem sumar-hi un dolç com la xocolata a la recepta, en aquest cas, blanca. Afegiu-hi sucre en pols o uns flocs de xocolata blanca al damunt i ja ho teniu!
Pastís rústic de formatge de cabra Gemma Clofent
És una opció més contundent, compacta, a base de formatge de cabra. Una recepta més rural i també de proximitat, ja que, com sabem, Catalunya és terra de formatges.
Pastís de formatge amb vainilla Gemma Clofent
I, òbviament, no hi podia faltar una proposta de formatge i vainilla. Ens encanta.
Pastís de formatge de cabra amb vainilla i saltat de fruita vermella
Estem acostumats als pastissos de formatge fets amb formatge cremós. Hem anat veient, però, que també podem utilitzar altres formatges, com, per exemple, el de cabra. Aquí hi sumem la vainilla i fruits vermells per acompanyar. Unes postres volcàniques.
Pastís de remolatxa i formatge Gemma Clofent
També es pot afegir remolatxa a la recepta i... ningú no ho notarà! És boníssim.
Pastís de formatge, llimona i figues
Quan sigui temporada de figues, no ho dubteu: és una opció molt vàlida per acompanyar un bon cheesecake.
Pastís marbrejat de formatge i xocolata Gemma Clofent
Per acabar, una proposta trencadora, diferent, curiosa. Un pa de pessic marbrejat tradicional, però aquest cop amb formatge. És una bona manera de combinar dos pastissos en un, el pastís de formatge i el pa de pessic marbrejat de xocolata.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: