Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu la base de pa de pessic o de galetes dins el motlle.
  2. Foneu la xocolata blanca al bany maria.
  3. Amb el túrmix, barregeu el formatge, la nata i el sucre. Afegiu-hi l’ou i la xocolata fosa i torneu-ho a barrejar amb el túrmix.
  4. Coeu-ho 45 min al forn a 160 ºC (amb el forn preescalfat) i deixeu-lo refredar dins el forn. 
  5. Desemmotlleu-lo i reserveu-lo a la nevera fins al moment de servir-lo.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: