Consells de cuina La Vanguardia

Diumenge passat vam celebrar l’aniversari de l’àvia Antònia amb un dinar a Can Salas. Tot i ser molta colla, em feia il·lusió portar un pastís com a detall, encara que ja sabia que no en tindríem ni per començar…

La recepta original recomana fer el pastís en motlles individuals, però jo la vaig adaptar a un motlle gran, doblant-ne les quantitats i posant una base de pa de pessic a sota, per tal que semblés més un pastís d’aniversari. Tot i així, m’he quedat amb les ganes de fer la recepta tal qual, que ha de quedar molt ben presentat, és facilíssim i crec que sense la base de pa de pessic encara ha de quedar més bo. És d’aquells pastissos per repetir molts cops! Escric la recepta amb les meves quantitats i amb la meva estona de forn (més temps perquè era més gros i amb el motlle gran), però no dubteu que aquest el tornaré a fer ben aviat!

Preparació

  1. Poseu la base de pa de pessic o de galetes dins el motlle.
  2. Foneu la xocolata blanca al bany maria.
  3. Amb el túrmix, barregeu el formatge, la nata i el sucre. Afegiu-hi l’ou i la xocolata fosa i torneu-ho a barrejar amb el túrmix.
  4. Coeu-ho 45 min al forn a 160 ºC (amb el forn preescalfat) i deixeu-lo refredar dins el forn. 
  5. Desemmotlleu-lo i reserveu-lo a la nevera fins al moment de servir-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto