Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la base: feu un volcà amb la farina i l’impulsor i, a poc a poc, afegiu-hi tots els ingredients. Treballeu-ho fins a obtenir una pasta fina. Deixeu-ho reposar 8 h. Estireu la pasta, folreu-ne motlles de 25 cm de diàmetre i talleu-ne la part sobrant. Coeu-los al forn 10 min a 180 ºC.
  2. Per al farcit: amb una batedora munteu la nata i reserveu-la. Munteu els ous amb les clares i la meitat del sucre. En un bol gros, barregeu el formatge, la resta del sucre i la farina i treballeu-ho fins a homogeneïtzar la pasta. Barregeu les tres elaboracions.
  3. Farciu el motlle on ja tindreu la base i poseu-ho a coure al forn 1 h i 40 min a 75 ºC.
  4. Per al bany: en un cassó poseu l’almívar i la vainilla, bulliu-ho 5 min i barregeu-hi la gelatina, hidratada amb aigua freda, i la nata.
  5. Per al saltat: en una paella antiadherent, feu un almívar amb el sucre, l’aigua, la llimona i la vainilla. Salteu la fruita vermella. Banyeu el pastís en calent, afegiu-hi maduixes, deixeu-lo reposar 6 h i desemmotlleu-lo. Serviu-ho acompanyat del saltat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: