Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu les galetes.
  2. Foneu la mantega al microones, barregeu-la amb les galetes esmicolades i feu-ne una base d' 1 cm de gruix en un motlle. Pressioneu els laterals amb una llengua pastissera i poseu-ho a la nevera o al congelador 20 min, perquè s'endureixi.
  3. Hidrateu les fulles de gelatina en aigua freda 10 min, escorreu-les i escalfeu-les al microones fins que estiguin líquides.
  4. Afegiu-hi el suc de llimona i la pela de llimona ratllada, bateu-ho i reserveu-ho.
  5. Barregeu el formatge, la nata, el sucre i la gelatina amb la llimona fins a aconseguir una crema homogènia.
  6. Poseu la crema al motlle i alliseu-la amb una espàtula. Reserveu-ho a la nevera un mínim de 2h.
  7. Acabeu el pastís amb les fruites.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: