Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la base: poseu la farina i la sal en un bol. Afegiu-hi la mantega freda tallada a dauets i barregeu-ho pessigant-ho amb dits fins que tingui una textura arenosa. Afegiu-hi el sucre, l’ou, i barregeu-ho el mínim fins que quedi incorporat i formi una bola. Emboliqueu-la amb paper film i deixeu-la a la nevera 2 h.
  2. Esteneu la massa amb l’ajut d’un corró i cobriu la base i les parets d’un motlle desemmotllable. Punxeu-la amb una forquilla, poseu-hi un pes a dins (uns cigrons secs) i coeu-la 15 min a 190 ºC. Traieu-ho del forn, retireu el pes i reserveu-ho.
  3. Per al farcit: escalfeu la nata en un cassó i afegiu-hi el formatge de cabra trossejat. Remeneu-ho fins que s’hagi desfet tot el formatge.
  4. Separeu els rovells de les clares. Barregeu els rovells amb la llet condensada. Afegiu-hi la nata amb el formatge i barregeu-ho bé. Munteu les clares a punt de neu i incorporeu-les amb suavitat a la barreja.
  5. Aboqueu-ho dins el motlle reservat i coeu-ho 30 min a 170 ºC amb el forn preescalfat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
273CUINA Portada

CURRI A LA CATALANA!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Robert Lechuga i Anna Carbonell

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto