Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la base: poseu la farina i la sal en un bol. Afegiu-hi la mantega freda tallada a dauets i barregeu-ho pessigant-ho amb dits fins que tingui una textura arenosa. Afegiu-hi el sucre, l’ou, i barregeu-ho el mínim fins que quedi incorporat i formi una bola. Emboliqueu-la amb paper film i deixeu-la a la nevera 2 h.
  2. Esteneu la massa amb l’ajut d’un corró i cobriu la base i les parets d’un motlle desemmotllable. Punxeu-la amb una forquilla, poseu-hi un pes a dins (uns cigrons secs) i coeu-la 15 min a 190 ºC. Traieu-ho del forn, retireu el pes i reserveu-ho.
  3. Per al farcit: escalfeu la nata en un cassó i afegiu-hi el formatge de cabra trossejat. Remeneu-ho fins que s’hagi desfet tot el formatge.
  4. Separeu els rovells de les clares. Barregeu els rovells amb la llet condensada. Afegiu-hi la nata amb el formatge i barregeu-ho bé. Munteu les clares a punt de neu i incorporeu-les amb suavitat a la barreja.
  5. Aboqueu-ho dins el motlle reservat i coeu-ho 30 min a 170 ºC amb el forn preescalfat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 set

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

20 set

Dia Mundial de la Paella

La paella s'ha convertit en la icona gastronòmica de València, i el 20 de setembre n'és el dia mundial....

21 set

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

21 set

Festa de la Sal 2019

Cada tercer dissabte de setembre, des de l'any 1997, l'Escala ret homenatge a dos oficis molt antics del municipi:...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto