Troba la teva recepta

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 170 ºC, a dalt i a baix.
  2. Folreu el fons i els costats d'una cocota de 14 cm amb paper d'enfornar i unteu-ho amb una mica d'oli o mantega en esprai.
  3. Poseu un bol al bany maria i foneu la xocolata blanca. Una vegada fosa, retireu-la del bany maria.
  4. Afegeiu-hi el formatge i barregeu-ho bé, fins que no quedi cap grumoll.
  5. Separeu les clares dels rovells. Afegeiu els rovells a la crema i barregeu-ho bé.
  6. Munteu les clares a punt de neu ben ferm. Quan les tingueu, incorporeu-les a la crema. Primer, afegeiu-ne una tercera part i barregeu-ho amb una espàtula fent moviment envoltants. Quan s'hagi integrat, aboqueu-hi la resta de les clares i barregeu-ho suaument.
  7. Aboqueu la massa en la cocota i enforneu-la. Deixeu-la 15 min a 170 ºC, després abaixeu la temperatura a 160 ºC i deixeu-ho 15 min més. Finalment, apagueu el forn i deixeu el pastís dins el forn amb la porta tancada 15 min més.
  8. 8. Passat el temps, traieu-lo del forn, desemmotlleu-lo i deixeu-lo refredar sobre una reixeta.

Nota: si no teniu cocota, podeu utilitzar com a motlle qualsevol recipient de 14 cm de diàmetre que sigui apte per al forn.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 mai

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

23 mai

Taller 'Aperitius amb peix'

És conegut que el peix és un dels aliments amb més proteïnes, de tal manera que s'ha d'incloure...

23 mai

Caràcter Empordà

Anomenada cuina de mar i muntanya, la gastronomia de l'Empordà conté aliments de gran qualitat com l'arròs...

24 mai

(R)Evolució a la cuina: la revolució líquida

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto