Troba la teva recepta

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 170 ºC, a dalt i a baix.
  2. Folreu el fons i els costats d'una cocota de 14 cm amb paper d'enfornar i unteu-ho amb una mica d'oli o mantega en esprai.
  3. Poseu un bol al bany maria i foneu la xocolata blanca. Una vegada fosa, retireu-la del bany maria.
  4. Afegeiu-hi el formatge i barregeu-ho bé, fins que no quedi cap grumoll.
  5. Separeu les clares dels rovells. Afegeiu els rovells a la crema i barregeu-ho bé.
  6. Munteu les clares a punt de neu ben ferm. Quan les tingueu, incorporeu-les a la crema. Primer, afegeiu-ne una tercera part i barregeu-ho amb una espàtula fent moviment envoltants. Quan s'hagi integrat, aboqueu-hi la resta de les clares i barregeu-ho suaument.
  7. Aboqueu la massa en la cocota i enforneu-la. Deixeu-la 15 min a 170 ºC, després abaixeu la temperatura a 160 ºC i deixeu-ho 15 min més. Finalment, apagueu el forn i deixeu el pastís dins el forn amb la porta tancada 15 min més.
  8. 8. Passat el temps, traieu-lo del forn, desemmotlleu-lo i deixeu-lo refredar sobre una reixeta.

Nota: si no teniu cocota, podeu utilitzar com a motlle qualsevol recipient de 14 cm de diàmetre que sigui apte per al forn.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 mar

Taller sobre els fonaments de la cuina: els llegums

Parlareu de l'àmplia varietat de llegums que tenim al nostre abast a l'hora de comprar i cuinar. Us Explicaran...

28 mar

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

29 mar

(R)Evolució a la cuina: la revolució del producte

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

29 mar

Taller de pa de llavors i pizzes sense gluten

Sabeu fer pa sense gluten i voleu millorar-ne la tècnica? Voleu resoldre’n els dubtes? En aquest taller...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto