Troba la teva recepta

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 170 ºC, a dalt i a baix.
  2. Folreu el fons i els costats d'una cocota de 14 cm amb paper d'enfornar i unteu-ho amb una mica d'oli o mantega en esprai.
  3. Poseu un bol al bany maria i foneu la xocolata blanca. Una vegada fosa, retireu-la del bany maria.
  4. Afegeiu-hi el formatge i barregeu-ho bé, fins que no quedi cap grumoll.
  5. Separeu les clares dels rovells. Afegeiu els rovells a la crema i barregeu-ho bé.
  6. Munteu les clares a punt de neu ben ferm. Quan les tingueu, incorporeu-les a la crema. Primer, afegeiu-ne una tercera part i barregeu-ho amb una espàtula fent moviment envoltants. Quan s'hagi integrat, aboqueu-hi la resta de les clares i barregeu-ho suaument.
  7. Aboqueu la massa en la cocota i enforneu-la. Deixeu-la 15 min a 170 ºC, després abaixeu la temperatura a 160 ºC i deixeu-ho 15 min més. Finalment, apagueu el forn i deixeu el pastís dins el forn amb la porta tancada 15 min més.
  8. 8. Passat el temps, traieu-lo del forn, desemmotlleu-lo i deixeu-lo refredar sobre una reixeta.

Nota: si no teniu cocota, podeu utilitzar com a motlle qualsevol recipient de 14 cm de diàmetre que sigui apte per al forn.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

10 des

Taller d'aperitius creatius

Els aperitius són en realitat una taula de capricis que ens captiven els sentits. Si voleu que les taules...

11 des

Taller 'Fonaments de la cuina: cereals integrals (eco i v)'

En aquest taller a càrrec de Maria Alcolado parlarem de l'àmplia varietat de cereals integrals que tenim...

12 des

Taller de 'mocktails' festius

Els 'mocktails' són la versió sense alcohol del còctel. José Verdejo, bàrman expert en...

12 mai - 15 des

Cicle Enocultura't 2018

Del maig al desembre, el Mas Comtal, celler familiar ubicat a Avinyonet del Penedès (Alt Penedès), organitza...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto