Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Folreu un motlle amb la pasta brisa. Punxeu-la bé de la base, poseu-hi-hi un pes a dins (cigrons secs o semblant) i coeu-la 15 min a 180 ºC. Traieu-ho del forn i deixeu-ho refredar.
  2. Poseu en un cassó la nata i la vainilla i, quan arrenqui el bull, retireu-ho del foc i coleu-ho.
  3. Tritureu amb el túrmix el iogurt grec, el formatge, la ratlladura de llimona i la nata bullida.
  4. A part, blanquegeu els ous amb el sucre. Afegiu-hi la mescla del formatge i barregeu-ho fins que quedi homogeni. Incorporeu-hi la Maizena tamisada i barregeu-ho bé.
  5. Aboqueu la barreja dins el motlle sobre la pasta brisa. Coeu-ho a 150 ºC durant uns 30 min, depenent de la mida del motlle. Deixeu-ho refredar.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto