Troba la teva recepta

Preparació

  1. Folreu un motlle amb la pasta brisa. Punxeu-la bé de la base, poseu-hi-hi un pes a dins (cigrons secs o semblant) i coeu-la 15 min a 180 ºC. Traieu-ho del forn i deixeu-ho refredar.
  2. Poseu en un cassó la nata i la vainilla i, quan arrenqui el bull, retireu-ho del foc i coleu-ho.
  3. Tritureu amb el túrmix el iogurt grec, el formatge, la ratlladura de llimona i la nata bullida.
  4. A part, blanquegeu els ous amb el sucre. Afegiu-hi la mescla del formatge i barregeu-ho fins que quedi homogeni. Incorporeu-hi la Maizena tamisada i barregeu-ho bé.
  5. Aboqueu la barreja dins el motlle sobre la pasta brisa. Coeu-ho a 150 ºC durant uns 30 min, depenent de la mida del motlle. Deixeu-ho refredar.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 mai

Taller 'Cuina de mercat amb productes de temporada'

Sou uns cuinetes? Us agrada descobrir nous plats? Taller de cuina de mercat, amb productes de temporada i plats...

20 mai

Taller 'Recorregut gastronòmic per la cuina espanyola'

No viatjar per Espanya no és excusa per no tastar tot el nombre de plats que té aquesta cultura! Aquests...

21 mai

Taller 'Cuina vietnamita'

Us agrada la cuina vietnamita? No es tracta només d'una gastronomia exòtica i interessant, també...

21 mai

Passeig per les vinyes catalanes

Els vins són un dels productes estrella de les terres catalanes, per això es tracta d'un producte preuat...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto