Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Folreu un motlle amb la pasta brisa. Punxeu-la bé de la base, poseu-hi-hi un pes a dins (cigrons secs o semblant) i coeu-la 15 min a 180 ºC. Traieu-ho del forn i deixeu-ho refredar.
  2. Poseu en un cassó la nata i la vainilla i, quan arrenqui el bull, retireu-ho del foc i coleu-ho.
  3. Tritureu amb el túrmix el iogurt grec, el formatge, la ratlladura de llimona i la nata bullida.
  4. A part, blanquegeu els ous amb el sucre. Afegiu-hi la mescla del formatge i barregeu-ho fins que quedi homogeni. Incorporeu-hi la Maizena tamisada i barregeu-ho bé.
  5. Aboqueu la barreja dins el motlle sobre la pasta brisa. Coeu-ho a 150 ºC durant uns 30 min, depenent de la mida del motlle. Deixeu-ho refredar.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: