CUINA.CAT
30/04/2020La xocolata és un dels ingredients que desperta més passions. Us proposem que combineu la xocolata blanca amb altres ingredients com la fruita o el formatge i us atreviu a preparar pastissos deliciosos. Teniu ganes de fer un pa de pessic de xocolata blanca? Us sorprendrà! Nyam!
Pastís de xocolata blanca amb fruita vermella
Comencem amb un pastís de xocolata blanca amb melmelada de fruita vermella i maduixes. Feu la base amb galetes i mantega de fruita seca. Per farcir-lo, només us caldrà batre els rovells d'ou amb el sucre, la llet i la nata. Aconseguireu una mousse deliciosa. Acabeu el pastís amb les maduixes.
'Brownie' de xocolata blanca amb gerds Gemma Clofent
Un brownie de xocolata blanca amb gerds: senzill i ben ràpid de fer. Repartiu els gerds entre la massa, que queden d'allò més bé. Compte! Serviu el brownie tebi: en gaudireu molt més. Que vagi de gust!
Pastís de formatge i xocolata blanca Gemma Clofent
Aquesta recepta de Gemma Clofent és ideal per als més fanàtics del formatge i la xocolata: pastís de formatge i xocolata blanca. Feu una base de pa de pessic o de galetes i poseu-hi a sobre la massa de xocolata blanca i formatge cremós. Coeu-lo i ja el tindreu a punt. Bon profit!
Pastís cremós de xocolata blanca Gemma Clofent
Us proposem un pastís cremós de xocolata blanca amb la base de melindros o galetes, el que més preferiu! La gelatina i el licor de cireres donaran un toc molt peculiar a les postres. Decoreu-lo amb unes quantes cireres. Boníssim!
'Brownie' de xocolata blanca i macadàmia amb sorbet de gerds
Us atreviu a fer aquest brownie de xocolata blanca i macadàmia caramel·litzada amb sorbet de gerds? Prepareu el brownie, la crema de xocolata i un caramel amb les macadàmies. Acabeu-lo amb el sorbet de gerds i la reducció de taronja. Gaudireu d'allò més!
Bizcocho de chocolate blanco, arándanos y frambuesas Becky Lawton
Aquest pa de pessic de xocolata blanca, nabius i gerds és excel·lent. Feu el pa de pessic amb la xocolata, els ous, la farina, la Maizena i l'essència de vainilla. Barregeu els nabius, les móres i els gerds i afegiu-los a la massa. Cruixent per fora i molt tendre per dins!
Pastís cremós de xocolata blanca amb saltat de cireres amb pebre
Per acabar el receptari, pa de pessic d'ametlles amb cremós de xocolata blanca. Feu la base i prepareu el cremós amb la xocolata, els ous, el marrasquí i la gelatina. Acabeu el pastís amb suc de fruita i menta picada.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: