Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la base del pastís: tritureu les galetes en una picadora o bé posant-les en una bossa i colpejant-les amb una mà de morter fins que semblin sorra. Barregeu-les amb la mantega de fruita seca i la mantega a temperatura ambient. Remeneu-ho bé per aconseguir una textura que es compacti. Aboqueu-ho en un motlle desmuntable de 15 cm de diàmetre, amb la base folrada amb paper vegetal. Pressioneu bé tota la superfície, ajudant-vos d’una cullera, fins que agafi la forma del motlle i quedi ben compactada. Reserveu-ho a la nevera.
  2. Per al farcit: poseu la gelatina en aigua molt freda, per hidratar-la. Escorreu-la bé i reserveu-la.
  3. Banquegeu els rovells amb el sucre: poseu-los a un bol i bateu-ho tot junt molt bé amb unes varetes elèctriques, uns 3 min.
  4. Poseu la llet al microones, 2 min, fins que sigui calenta. Aboqueu-la en forma de fil als rovells muntats, sense deixar de batre-ho en cap moment, per evitar que ens quallin amb l’escalfor de la llet.
  5. Quan tingueu una barreja homogènia, coleu-la sobre un cassó, i, a foc mitjà, coeu-la sense deixar-ho de remenar en cap moment, perquè no es facin grumolls, fins que comenci a espessir. En uns 5 min veurem que té una textura molt més densa. Poseu-hi la gelatina hidratada i integreu-la bé.
  6. Talleu la xocolata blanca i poseu-la al cassó, amb el foc apagat. El calor residual farà que es fongui completament. Quan tingueu una mescla homogènia, passeu-la a un bol perquè es refredi.
  7. Mentre es refreda aquesta barreja, traieu la nata de la nevera i munteu-la amb les varetes elèctriques. Comenceu batent-ho a temperatura baixa i aneu augmentant-la progressivament fins que formi pics ferms quan aixequeu la batedora.
  8. Afegiu la nata a la barreja de rovells i xocolata. Primer poseu-hi una cullerada, i remeneu-ho sense massa cura. Després, aneu afegint-hi de mica en mica la resta de nata, i incorporeu amb moviments suaus i embolcallant la massa, de manera que no perdi l’aire de la nata.
  9. Poseu la mousse sobre la base que teniu refrigerada. Aboqueu-n'hi la meitat, repartiu-hi una mica de melmelada i poseu-hi l’altra part de la mousse. Alliseu la superfície amb una llengua o una cullera i acabeu-ho amb una mica més de melmelada.
  10. Reserveu-la a la nevera un mínim de 4 h perquè quedi ben quallada. Abans de servir-ho, acabeu-ho amb fruita fresca.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 set

La Verema del Cava 2018

Amb l’arribada de la verema, onze cellers del Cava s’han unit sota la coordinació de l’Institut...

23 set

Tasta el Masnou

Tasta el Masnou és una activitat experiencial complementària a l’itinerari guiat 'El Masnou, terra...

17-23 set

Hotels amb DO

Del 17 al 23 de setembre, 21 hotels emblemàtics i amb història de Barcelona ofereixen, per setè...

23 set

El Masnou, Terra de Mar

Edificis modernistes, una casa d'indians molt singular, llegendes i una munió de vivències configuren...

Portada Cuina 219

HAMBURGUESA: ENS DEIXEM CAURE EN LA TEMPTACIÓ CÀRNIA

  • Un passeig per Formentera
  • Veïns del bo i millor del Parc Agrari

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto