Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Foneu la xocolata blanca i la mantega al bany maria, remenant-ho i vigilant que la xocolata no es cremi.
  2. En un recipient gros, bateu els ous, l’essència de vainilla i el sucre, amb varetes elèctriques, 2-3 min.
  3. Afegiu els ous batuts a la xocolata fosa amb la mantega, i barregeu-ho suaument. Incorporeu-hi 150 g de farina i la Maizena, tamisades.
  4. Barregeu els fruits vermells i les nous de macadàmia trossejades amb 20 g de farina, elimineu-ne l’excés de farina i afegiu-ho a la preparació anterior; barregeu-ho bé.
  5. Aboqueu la barreja en un motlle greixat i folrat amb paper vegetal. Poseu-lo al forn, 30 min, a 180 ºC.
  6. Deixeu refredar el pa de pessic completament abans de desemmotllarlo i tallar-lo en porcions. Serviu-lo empolsinat amb sucre de llustre. Ha de quedar amb el centre poc fet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: