Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al brownie: munteu els ous i el sucre, afegiu-hi la mantega fosa amb la xocolata i després la farina tamisada i les macadàmies. Barregeu-ho amb una espàtula i coeu-ho 35 min a 170 ºC dins d’un motlle de silicona. 
  2. Per a la crema de xocolata: escalfeu la nata i escaldeu-hi la xocolata blanca, afegiu-hi el iogurt i tritureu-ho tot amb un túrmix. 
  3. Per a les macadàmies: feu un caramel en un cassó amb el sucre, una punta de sal i una mica d’aigua, la suficient per dissoldre el sucre. Un cop el caramel agafi color, afegiu-hi les macadàmies calentes del forn, remeneu-ho tot amb una espàtula i deixeu-ho refredar sobre el marbre. 
  4. Per a la reducció: deixeu reduir el suc fins a densitat de salsa. 
  5. Muntatge: poseu una llàgrima de crema de xocolata al fons del plat i un tall de brownie al damunt i salseu-ho amb la reducció de taronja. Per sobre del brownie, poseu-hi la quenelle de sorbet de gerds i acabeu-ho amb les macadàmies caramel·litzades escampades pel plat.

Més receptes amb Xocolata

Got de mojito

Got de mojito

Per Gemma Clofent

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 jul

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

25 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

26 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

27 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

Portada 218

BRUNCH MEDITERRANI: RECEPTES PER VIATJAR DE GRÈCIA AL MARROC

  • El Penedès que empeny
  • El gran restaurant d'hotel rejoveneix

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto