Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Traieu el pinyol de les cireres i passeu-les per una paella calenta amb la mantega i el sucre. Salteu-les durant 3 min. Regueu-ho amb la meitat del marrasquí i empebreu-ho bastant. Retireu-ho del foc.
  2. En un motlle en forma de cercle d’uns 8,5 cm de diàmetre i 4,5 cm d’alt, ajusteu-hi un rectangle de pa de pessic d’1,5 cm d’alt i, amb un pinzell, pinteu-lo amb el suc de les cireres.
  3. Poseu la xocolata a fondre al bany maria. Quan sigui fosa, deixeu-la refredar i afegiu-hi els rovells, el marrasquí i la gelatina fosa (prèviament estovada en aigua). Incorporeu-hi delicadament la nata muntada.
  4. Repartiu en cada cercle la meitat de la barreja damunt del pa de pessic, poseu-hi 3 cireres i la resta de la preparació. Guardeu-ho tot en fred 2 h.
  5. Traieu els pastissos dels motlles. Disposeu el pastís en un plat, col·loqueu-hi per sobre les cireres i acompanyeu-les amb el mateix suc de la fruita. Podeu afegir-hi unes gotes de nata mig muntada sense sucre i menta picada.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: