Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Traieu el pinyol de les cireres i salteu-les en una paella amb la mantega i el sucre. Afegiu-hi la meitat del licor i pebre negre mòlt al gust.
  2. En uns motlles cilíndrics individuals (d’uns 8 cm de diàmetre) feu una base amb els melindros esmicolats i emborratxeu-los amb el suc de les cireres.
  3. Poseu la gelatina a remullar.
  4. Foneu la xocolata al bany maria. Afegiu-hi la gelatina remullada, el licor restant i els rovells d’ou. Incorporeu-hi delicadament la nata muntada. Repartiu la mescla pels motlles, posant 3 o 4 cireres a dins.
  5. Deixeu refredar els pastissets a la nevera, desemmotlleu-los i decoreu-los amb les cireres i el suc de la seva cocció.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 267

BONA VIDA! FEM ESPECIAL EL CAP DE SETMANA

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Lluís Dagà

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto