Troba la teva recepta

Fa uns dies van venir a sopar uns amics escaladors amb la intenció de compartir les fotografies fetes durant els nostres viatges a Sardenya. Aquesta illa és un paradís de l’escalada esportiva: quilòmetres i quilòmetres de parets espectaculars d’una roca calcària de qualitat excepcional.

Vaig pensar que mentre disfrutàvem recordant les escalades fetes aquestes últimes vacances seria fantàstic degustar un pastís dolç amb una textura cremosa de xocolata blanca no apte per als poc llaminers.

Preparació

  1. Traieu el pinyol de les cireres i salteu-les en una paella amb la mantega i el sucre. Afegiu-hi la meitat del licor i pebre negre mòlt al gust.
  2. En uns motlles cilíndrics individuals (d’uns 8 cm de diàmetre) feu una base amb els melindros esmicolats i emborratxeu-los amb el suc de les cireres.
  3. Poseu la gelatina a remullar.
  4. Foneu la xocolata al bany maria. Afegiu-hi la gelatina remullada, el licor restant i els rovells d’ou. Incorporeu-hi delicadament la nata muntada. Repartiu la mescla pels motlles, posant 3 o 4 cireres a dins.
  5. Deixeu refredar els pastissets a la nevera, desemmotlleu-los i decoreu-los amb les cireres i el suc de la seva cocció.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 mar

Xerrada 'Què he d'esmorzar? Allò que diuen i allò que hauria de ser'

Moltes persones pensen que l’esmorzar és l’àpat més important del dia però els...

23 mar

Busquem l''Homo alimentarius'

Els dissabtes i diumenges, a les 13 h, Món Sant Benet estrena una activitat nova per trobar l’'Homo...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto