Troba la teva recepta

7 postres amb plàtan

Per la seva dolçor, moltes receptes de postres se serveixen d'aquesta fruita. Apreneu a fer postres amb plàtan prioritzant aquells que són més madurs i eviteu malbaratar aliments

CUINA.CAT

29/01/2019
01 Pa de pessic de plàtan

Pa de pessic de plàtan

Pa de pessic de plàtan

El pa de pessic de plàtan que us ensenyem queda humit gràcies a la fruita, que fa que duri sense assecar-se uns quants dies. Encara que possiblement no passi d'una tarda ... perquè és deliciós! Els pinyons que van per sobre són opcionals, encara que, torrats, solen agradar bastant!

Llegiu la recepta completa

02 Gotet de torró, plàtan, xocolata blanca i iogurt

Gotet de torró, plàtan, xocolata blanca i iogurt

Gotet de torró, plàtan, xocolata blanca i iogurt

Als nostàlgics del Nadal de ben segur us agradarà aquesta recepta. La Gemma Clofent us ensenya com fer uns gotets de torró, plàtan, xocolata blanca i iogurt que són molt encertats en la combinació de gustos i textures. Seguiu els passos i triomfeu a casa! 

Llegiu la recepta completa

03 Minicalzone

Minicalzone

Minicalzones dolces

Les pizzes dolces són poc habituals, però no per això menys delicioses. Aquesta que us proposem es una calzone feta amb una massa de pizza finíssima que va farcida de plàtan i xocolata, un clàssic que té l’èxit assegurat. El resultat: cruixent per fora i cremosa per dins, amb el punt just de dolçor. Menjada tèbia és un berenar sensacional!

Llegiu la recepta completa

04 Gelat de plàtan

Gelat de plàtan Gemma Clofent

Gelat de plàtan

Els gelats fets com aquest de plàtan són fàcils i ràpids de preparar… i serveixen per aprofitar la fruita a punt de fer-se malbé. La millor qualitat d’aquesta recepta és que és molt fàcil d’adaptar a qualsevol altra fruita. Podeu substituir el sucre per edulcorant o dàtils per aconseguir un gelat 'light'.

Llegiu la recepta completa

05 Flam de coco amb plàtan vegà

Flam de coco amb plàtan vegà Gemma Clofent

Flam de coco amb plàtan vegà

Aquestes postres són un finíssim i deliciós flam de coco vegà amb plàtan i toffee. El flam s’ha adaptat al món vegà, substituint la llet de vaca per llet de coco i els ous, per agar-agar. El resultat parla per si sol: coco, plàtan i toffee. Èxit assegurat.

Llegiu la recepta completa

 

06 Espirals de pasta de full amb plàtan, ametlla i xocolata

Espirals de pasta de full amb plàtan, ametlla i xocolata Gemma Clofent

Espirals de pasta de full amb plàtan, ametlla i xocolata

Aquestes espirals de pasta de full ben senzilles, farcides de plàtan, ametlla i xocolata no fallen mai. El farcit no és molt exòtic, plàtan i la xocolata, que lliga molt bé i agrada a tothom. És una recepta que no exigeix gaire destresa a la cuina.

Llegiu la recepta completa

07 Flam de pa i plàtan amb crema de Xixona

Flam de pa i plàtan amb crema de Xixona

Flam de pa i plàtan amb crema de Xixona

Una recepta de reaprofitament: flam de pa i plàtan amb crema de Xixona. Si encara no heu acabat els torrons de Nadal, amb aquestes postres ho aconseguireu. Nosaltres us ensenyem a fer la crema de Xixona, però també podeu aprofitar altres torrons.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 ago

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

23 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

24 ago

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

24 ago

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto