Troba la teva recepta

5 postres per aprofitar bé la canyella

És un ingredient secundari en moltes postres... Però nosaltres us suggerim uns plats on aquesta espècia és la protagonista!

CUINA.CAT

27/02/2019
01 Trena farcida de crema d'ametlles, canyella, rom i panses

Trena farcida de crema d'ametlles, canyella, rom i panses Becky Lawton

Trena farcida de crema d'ametlles, canyella, rom i panses

La trena és un plat molt típic per acabar un menú, ja que es poden fer moltes combinacions. Si voleu experimentar en aquest camp, i us agraden els reptes culinaris, us recomanem que cuineu aquestes postres. A més, podeu fer croissants amb la massa que us sobri.

Llegiu la recepta completa

02 muffins poma 3

muffins poma 3 Gemma Clofent

Mini muffins de poma i canyella

No es pot negar que els 'muffins' s'han convertit en un àpat molt popular! No són el mateix que les magdalenes, ja que aquestes són més esponjoses i lleugeres, mentre que els 'muffins' són espessos i compactes. En aquest cas, les postres amaguen daus de poma i notareu el gust de la canyella des de la primera mossegada!

Llegiu la recepta completa

03 'Ricoxoco' amb canyella

'Ricoxoco' amb canyella

'Ricoxoco' amb canyella

En aquest 'ricoxoco' es fa servir la canyella en pols i, d'una manera més inusual en la cuina, en infusió. El secret d'aquestes postres és que l'arrós s'impregna d'aigua infusionada de canyella i adquireix el sabor característic de l'espècia. A més, es decora amb canyella en pols, que sempre és un bon afegit a qualsevol postre! Per cert, que el nom d'aquestes postres, se l'ha inventat l'autora de la recepta, però és prou original, no trobeu?

Llegiu la recepta completa

04 Menjar blanc amb cruixent de canyella

Menjar blanc amb cruixent de canyella

Menjar blanc amb cruixent de canyella

La característica més important d'aquest plat és, precisament, el cruixent fet a base de canyella. Tan simple com posaruna estona al forn la pasta fil·lo i us quedarà un cruixent dolç i amb sabor a canyella. Aquest truc es pot fer servir en altres postres per donar més originalitat a l'àpat.

Llegiu la recepta completa

05 Strudel de poma

Strudel de poma

Strudel de poma en got amb crumble de canyella

La canyella en pols a sobre d'un pastís és massa clàssic, per això des d'aquí us animem a innovar amb aquesta espècia! El 'crumble' de canyella és molt fàcil de fer, i combina de meravella amb unes postres exòtiques com aquest 'strudel'. Com en la recepta anterior, aprofiteu aquesta nova manera d'utilitzar la canyella i feu-la en altres postres!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 mar

Busquem l''Homo alimentarius'

Els dissabtes i diumenges, a les 13 h, Món Sant Benet estrena una activitat nova per trobar l’'Homo...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

08-24 mar

7è Encarxofa't

A Cambrils, al març, ens conviden a assaborir les seves carxofes, un producte de l’horta cambrilenca...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto