Troba la teva recepta

5 postres per aprofitar bé la canyella

És un ingredient secundari en moltes postres... Però nosaltres us suggerim uns plats on aquesta espècia és la protagonista!

CUINA.CAT

27/02/2019
01 Trena farcida de crema d'ametlles, canyella, rom i panses

Trena farcida de crema d'ametlles, canyella, rom i panses Becky Lawton

Trena farcida de crema d'ametlles, canyella, rom i panses

La trena és un plat molt típic per acabar un menú, ja que es poden fer moltes combinacions. Si voleu experimentar en aquest camp, i us agraden els reptes culinaris, us recomanem que cuineu aquestes postres. A més, podeu fer croissants amb la massa que us sobri.

Llegiu la recepta completa

02 muffins poma 3

muffins poma 3 Gemma Clofent

Mini muffins de poma i canyella

No es pot negar que els 'muffins' s'han convertit en un àpat molt popular! No són el mateix que les magdalenes, ja que aquestes són més esponjoses i lleugeres, mentre que els 'muffins' són espessos i compactes. En aquest cas, les postres amaguen daus de poma i notareu el gust de la canyella des de la primera mossegada!

Llegiu la recepta completa

03 'Ricoxoco' amb canyella

'Ricoxoco' amb canyella

'Ricoxoco' amb canyella

En aquest 'ricoxoco' es fa servir la canyella en pols i, d'una manera més inusual en la cuina, en infusió. El secret d'aquestes postres és que l'arrós s'impregna d'aigua infusionada de canyella i adquireix el sabor característic de l'espècia. A més, es decora amb canyella en pols, que sempre és un bon afegit a qualsevol postre! Per cert, que el nom d'aquestes postres, se l'ha inventat l'autora de la recepta, però és prou original, no trobeu?

Llegiu la recepta completa

04 Menjar blanc amb cruixent de canyella

Menjar blanc amb cruixent de canyella

Menjar blanc amb cruixent de canyella

La característica més important d'aquest plat és, precisament, el cruixent fet a base de canyella. Tan simple com posaruna estona al forn la pasta fil·lo i us quedarà un cruixent dolç i amb sabor a canyella. Aquest truc es pot fer servir en altres postres per donar més originalitat a l'àpat.

Llegiu la recepta completa

05 Strudel de poma

Strudel de poma

Strudel de poma en got amb crumble de canyella

La canyella en pols a sobre d'un pastís és massa clàssic, per això des d'aquí us animem a innovar amb aquesta espècia! El 'crumble' de canyella és molt fàcil de fer, i combina de meravella amb unes postres exòtiques com aquest 'strudel'. Com en la recepta anterior, aprofiteu aquesta nova manera d'utilitzar la canyella i feu-la en altres postres!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

25 gen

Gran Festa de la Calçotada 2020

Valls celebra el diumenge 26 de gener la 39ª festa popular al voltant del calçot, coincidint amb l’epicentre...

26 gen

Diumenges de vins

Com molts caps de setmana, quan arriba el diumenge, l'ajuntament d'Alella ens proposa una de les activitats estrella...

26 gen

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

25-26 gen

II Trufforum

L’edifici El Sucre, de Vic, tornarà a acollir el Trufforum, l’esdeveniment de referència...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto