Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu els plàtans a dauets. Ruixeu-los amb unes gotes de suc de llimona i barregeu-los amb dues cullerades de sucre. Coeu-los al microones 3 min a màxima potència.
  2. Aixafeu-los una mica i barregeu-hi la xocolata trossejada i el crocant d’ametlla.
  3. Estireu la pasta de full. Empolseu-la amb sucre en pols i repartir el farcit per tota la superfície. Enrotlleu-la com un caneló i deixeu-la 30 min al congelador per tal que agafi consistència.
  4. Talleu la pasta de full a rodanxes de 0,5 cm de gruix i col·loqueu-les planes i separades sobre la plata de forn. Coure-les 15 minuts a 190º amb el forn pre escalfat fins que siguin daurades. Deixar refredar i espolsar amb sucre en pols abans de servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 255

REVOLUCIONEM EL NADAL!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto