Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu els plàtans a dauets. Ruixeu-los amb unes gotes de suc de llimona i barregeu-los amb dues cullerades de sucre. Coeu-los al microones 3 min a màxima potència.
  2. Aixafeu-los una mica i barregeu-hi la xocolata trossejada i el crocant d’ametlla.
  3. Estireu la pasta de full. Empolseu-la amb sucre en pols i repartir el farcit per tota la superfície. Enrotlleu-la com un caneló i deixeu-la 30 min al congelador per tal que agafi consistència.
  4. Talleu la pasta de full a rodanxes de 0,5 cm de gruix i col·loqueu-les planes i separades sobre la plata de forn. Coure-les 15 minuts a 190º amb el forn pre escalfat fins que siguin daurades. Deixar refredar i espolsar amb sucre en pols abans de servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: