Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al flam de coco: en una cassoleta, escalfeu la llet de coco a 40 ºC. Afegiu-hi l'agar-agar i remeneu-ho amb una batedora de mà.
  2. Feu que arrenqui el bull sense deixar-ho de remenar i dosifiqueu-ho als motlles de flam.
  3. Deixeu refredar els flams sense moure els motlles fins que es comencin a endurir, i després guardeu-los a la nevera. Quan estiguin completament gelificats, desemmotlleu-los i reserveu-los a la nevera.
  4. Per al caramel: en una cassoleta alta, desfeu el sucre a poc a poc, remenant-lo amb una batedora de mà, començant per una petita quantitat i afegint-n'hi més quan estigui fos.
  5. Escafeu la llet de coco a 60 ºC.
  6. Quan el sucre estigui fos, afegiu-hi la llet de coco i la flor de sal a poc a poc, remenant-ho constantment. Escalfeu-ho fins a 108 ºC sense deixar-ho de remenar.
  7. Talleu el plàtan a daus de 7 x 7 mm i barregeu-los amb la part del caramel. Reserveu-ho a la nevera.
  8. Muntatge: amb tot preparat, col·loqueu una base de caramel en un plat; a sobre, poseu-hi el flam, i, finalment, acabeu-ho amb el plàtan trossejat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

24 feb

Viatge gastronòmic per la Xina i el Japó Nou 2020

Els dilluns 10, 17, 24 i 2 de març es durà a terme un conjunt de tallers de cuina asiàtica. A càrrec...

24 feb

Taller 'Pans de muntanya: quan la necessitat esdevé virtut'

Amb la industrialització de la producció del pa s’han perdut gran part de les varietats de cereals...

25 feb

Taller 'Cuina de Cambodja Nou' 2020

El 25 de febrer i el 3 i 10 de març, de 20.15 a 21.45 h, el Centre Cívic de la Sagrada Família durà...

25 feb

Taller 'Pastisseria clàssica amb ingredients naturals'

Per menjar dolços tan saludables com sigui possible cal complir diversos requisits: utilitzar ingredients...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto