Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al flam de coco: en una cassoleta, escalfeu la llet de coco a 40 ºC. Afegiu-hi l'agar-agar i remeneu-ho amb una batedora de mà.
  2. Feu que arrenqui el bull sense deixar-ho de remenar i dosifiqueu-ho als motlles de flam.
  3. Deixeu refredar els flams sense moure els motlles fins que es comencin a endurir, i després guardeu-los a la nevera. Quan estiguin completament gelificats, desemmotlleu-los i reserveu-los a la nevera.
  4. Per al caramel: en una cassoleta alta, desfeu el sucre a poc a poc, remenant-lo amb una batedora de mà, començant per una petita quantitat i afegint-n'hi més quan estigui fos.
  5. Escafeu la llet de coco a 60 ºC.
  6. Quan el sucre estigui fos, afegiu-hi la llet de coco i la flor de sal a poc a poc, remenant-ho constantment. Escalfeu-ho fins a 108 ºC sense deixar-ho de remenar.
  7. Talleu el plàtan a daus de 7 x 7 mm i barregeu-los amb la part del caramel. Reserveu-ho a la nevera.
  8. Muntatge: amb tot preparat, col·loqueu una base de caramel en un plat; a sobre, poseu-hi el flam, i, finalment, acabeu-ho amb el plàtan trossejat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 oct

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

21 oct

Jornades gastronòmiques 'La poma a la cuina'

Pomes farcides de carn, amb botifarra dolça, amb confit de pinya o amanida de formatge fresc, entre d'altres. Tornen...

22 oct

Taller especial Dia de los muertos

Aquí, uns dels esdeveniments més festius de la tardor és la castanyada, una tradició antiga...

22 oct

X Monvínic Experience

El dimarts 22 d’octubre, a les 20 h, en el marc del 51è Voll Damm Festival Internacional...

Portada Cuina 232

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto