Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al flam de coco: en una cassoleta, escalfeu la llet de coco a 40 ºC. Afegiu-hi l'agar-agar i remeneu-ho amb una batedora de mà.
  2. Feu que arrenqui el bull sense deixar-ho de remenar i dosifiqueu-ho als motlles de flam.
  3. Deixeu refredar els flams sense moure els motlles fins que es comencin a endurir, i després guardeu-los a la nevera. Quan estiguin completament gelificats, desemmotlleu-los i reserveu-los a la nevera.
  4. Per al caramel: en una cassoleta alta, desfeu el sucre a poc a poc, remenant-lo amb una batedora de mà, començant per una petita quantitat i afegint-n'hi més quan estigui fos.
  5. Escafeu la llet de coco a 60 ºC.
  6. Quan el sucre estigui fos, afegiu-hi la llet de coco i la flor de sal a poc a poc, remenant-ho constantment. Escalfeu-ho fins a 108 ºC sense deixar-ho de remenar.
  7. Talleu el plàtan a daus de 7 x 7 mm i barregeu-los amb la part del caramel. Reserveu-ho a la nevera.
  8. Muntatge: amb tot preparat, col·loqueu una base de caramel en un plat; a sobre, poseu-hi el flam, i, finalment, acabeu-ho amb el plàtan trossejat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

12-13 abr

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

05 mar - 13 abr

11es Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat

Voleu disfrutar d'una oferta gastronòmica de proximitat? Les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i...

05 mar - 13 abr

11es Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat

Voleu disfrutar d'una oferta gastronòmica de proximitat? Les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i...

05 mar - 13 abr

11es Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat

Voleu disfrutar d'una oferta gastronòmica de proximitat? Les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i...

Portada 238

ENROTLLA'T! RECEPTES RECARGOLADES, PERÒ FÀCILS

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Jérôme Quilbeuf i Rie Yasui

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto