Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al flam de coco: en una cassoleta, escalfeu la llet de coco a 40 ºC. Afegiu-hi l'agar-agar i remeneu-ho amb una batedora de mà.
  2. Feu que arrenqui el bull sense deixar-ho de remenar i dosifiqueu-ho als motlles de flam.
  3. Deixeu refredar els flams sense moure els motlles fins que es comencin a endurir, i després guardeu-los a la nevera. Quan estiguin completament gelificats, desemmotlleu-los i reserveu-los a la nevera.
  4. Per al caramel: en una cassoleta alta, desfeu el sucre a poc a poc, remenant-lo amb una batedora de mà, començant per una petita quantitat i afegint-n'hi més quan estigui fos.
  5. Escafeu la llet de coco a 60 ºC.
  6. Quan el sucre estigui fos, afegiu-hi la llet de coco i la flor de sal a poc a poc, remenant-ho constantment. Escalfeu-ho fins a 108 ºC sense deixar-ho de remenar.
  7. Talleu el plàtan a daus de 7 x 7 mm i barregeu-los amb la part del caramel. Reserveu-ho a la nevera.
  8. Muntatge: amb tot preparat, col·loqueu una base de caramel en un plat; a sobre, poseu-hi el flam, i, finalment, acabeu-ho amb el plàtan trossejat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto