Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Foneu la xocolata blanca i la nata al microones a baixa potència, vigilant que no es cremi la xocolata. Barregeu-ho fins a obtenir una crema homogènia i brillant. Reserveu-ho.
  2. Talleu a dauets els plàtans pelats i ruixeu-los amb unes gotes de suc de llimona. Reserveu-ho.
  3. Barregeu el iogurt amb la crema de torró i reserveu-ho.
  4. Munteu el gotet a capes: una de xocolata blanca, una de plàtan i una de crema de torró. Acabeu el gotet decorant-lo amb una mica de torró trossejat per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: