Consells de cuina La Vanguardia

El pa de pessic de plàtan ha quedat molt bo. Jo he modificat un ingredient de la recepta d'en Pep Nogué de l'Espai Consum del Bonpreu. Ell hi va posar panses i jo he les he canviat per xocolata. La combinació del plàtan i la xocolata em perd… I per fer-lo encara mes gustós, hi he afegit uns pinyonets per sobre que han quedat torrats i deliciosos. Gràcies al plàtan queda un pa de pessic humit que dura sense assecar-se uns quants dies, tot i que a casa només ens ha durat un parell d’esmorzars.

Preparació

  1. Tritureu els plàtans amb el suc de llimona fins a obtenir un puré ben fi.
  2. Bateu els ous i el sucre amb les varetes elèctriques fins que quedin ben escumats.
  3. Incorporeu-hi la mantega i, després, els plàtans.
  4. Incorporeu-hi la farina tamisada amb l’impulsor i la sal.
  5. Incorporeu les perles de xocolata a la barreja anterior.
  6. Aboqueu-ho dins un motlle encamisat, repartiu els pinyons per sobre i coeu-ho a 175 ºC uns 35 min, comprovant-ne la cocció punxant-ho amb una agulla.
  7. Deixeu-lo refredar i serviu-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto