Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al pa de pessic: suqueu la molla de pa o del pa de pessic amb la nata líquida i la llet.
  2. Bateu els ous amb el sucre fins a blanquejar. Afegiu-hi la resta d’ingredients.
  3. Poseu un paper de forn en un motlle i ompliu-lo amb la massa.
  4. Coeu-ho 45 min a 130 ºC protegit amb paper de forn, o al bany maria pujant la temperatura fins a 180ºC. Punxeu-ho per veure si ha quedat ben cuit. Espereu que es refredi per desemmotllar-ho.
  5. Per a la trufa de xocolata: foneu la xocolata amb la nata líquida i un raig de rom al microones. Un cop fet, poseu-ho a una mànega de pastisseria i espereu que es refredi.
  6. Per a la salsa de torró: escalfeu la llet amb el torró, i ho tritureu.
  7. Serviu el pa de pessic amb la salsa per sobre i la trufa posada al damunt. Acabeu amb una mica de cacau en pols i les neules trossejades (si ho preferiu, deixeu-les sencera clavades al pic del flam).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

30 gen

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 246

SOPES!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Albert Boronat Miró

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 49,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto