Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Suqueu la molla de pa o del pa de pessic amb la nata líquida i la llet.
  2. Bateu els ous amb el sucre fins a blanquejar. Afegiu-hi la resta d’ingredients.
  3. Poseu un paper de forn en un motlle i ompliu-lo amb la massa.
  4. Coeu-ho 45 min a 130 ºC protegit amb paper de forn, o al bany maria pujant la temperatura fins a 180ºC. Punxeu-ho per veure si ha quedat ben cuit. Espereu que es refredi per desemmotllar-ho.
  5. Per fer la trufa de xocolata, foneu la xocolata amb la nata líquida i un raig de rom al microones. Un cop fet, poseu-ho a una mànega de pastisseria i espereu que es refredi.
  6. Feu una salsa de torró escalfant la llet amb el torró, i ho tritureu.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto