Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al pa de pessic: suqueu la molla de pa o del pa de pessic amb la nata líquida i la llet.
  2. Bateu els ous amb el sucre fins a blanquejar. Afegiu-hi la resta d’ingredients.
  3. Poseu un paper de forn en un motlle i ompliu-lo amb la massa.
  4. Coeu-ho 45 min a 130 ºC protegit amb paper de forn, o al bany maria pujant la temperatura fins a 180ºC. Punxeu-ho per veure si ha quedat ben cuit. Espereu que es refredi per desemmotllar-ho.
  5. Per a la trufa de xocolata: foneu la xocolata amb la nata líquida i un raig de rom al microones. Un cop fet, poseu-ho a una mànega de pastisseria i espereu que es refredi.
  6. Per a la salsa de torró: escalfeu la llet amb el torró, i ho tritureu.
  7. Serviu el pa de pessic amb la salsa per sobre i la trufa posada al damunt. Acabeu amb una mica de cacau en pols i les neules trossejades (si ho preferiu, deixeu-les sencera clavades al pic del flam).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: