Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Els entrants més especials

Escollim un seguit d'entrants diferents i espectaculars per sorprendre tothom a taula

CUINA.CAT

27/11/2020

Sovint posem més atenció als segons com a plat principal d'un àpat, però els entrants també tenen un paper molt important a l'hora d'obrir la gana i atreure els comensals. Fem un repàs de receptes originals, fàcils i ràpides de preparar, úniques, de gustos variats i inconfusibles.

 

01 Torrada amb cargols

Torrada amb cargols Becky Lawton

Torrada amb cargols

Un plat ben fàcil de fer amb unes torrades, una crema de formatge i nata, cargols cuits que, després de passar per la paella juntament amb la ceba picada, ens ajudaran a rematar les torrades.

02 Cebiche de gambes amb maduixes

Cebiche de gambes amb maduixes Becky Lawton

'Cebiche' de gambes amb maduixes

Un 'cebiche' de gamba, és a dir, gamba trossejada i macerada en suc de llimona, que, juntament amb la ceba, el xili, les maduixes i el coriandre, ens presenta un plat terriblement fresc, sense necessitat de fogons, saludable i ben bo.

03 Alvocat amb salsa tàrtara

Alvocat amb salsa tàrtara Food Photos / Cristina Rivarola

Alvocat amb salsa tàrtara

L'alvocat és un dels aliments més de moda últimament i és que conté greixos saludables que ajuden a prevenir malalties cardiovasculars, així com molta aigua, fibra i molts pocs sucres. Tenim moltes receptes amb aquest producte i aquesta, concretament, ja l'hem esmentat diverses vegades. Espectacular. Alvocat tallat a daus i ratllat amb farina, ou, i panko, tot plegat acompanyat d'una salsa tàrtara per sucar-hi els trossos.

04 Cassoletes de vieires amb cava

Cassoletes de vieires amb cava

Cassoletes de vieires amb cava

Un entrant molt oportú per a les dates que s'aproximen. Vieires que marcareu a la paella i acompanyareu de ceba, cava i nata per muntar la salsa, on s'acabaran de coure les vieires abans d'emplatar-ho tot en unes cassoletes.

05 Aperitiu de polenta, sobrassada, formatge i mel

Aperitiu de polenta, sobrassada, formatge i mel

Polenta amb sobrassada i mel

Podeu comprar la polenta ja precuinada per fer del plat una recepta molt senzilla. Originària d'Itàlia, es tracta d'una espècie de farinetes de blat. En aquesta recepta, la coureu i, amb l'ajuda després del forn, muntareu una base on abocar-hi el formatge i la sobrassada. Un toc dolç amb la mel per sobre per acabar obtenint un plat suculent, increïble.

06 Cassoletes de poma, pera i formatge 'gruyère'

Cassoletes de poma, pera i formatge 'gruyère'

Cassoletes de poma, pera i formatge 'gruyère'

Podeu fer cassoletes amb una infinitat d'aliments. És un plat molt típic dels entrants nadalencs i aquesta recepta de poma, pera i formatge de segur que deixarà tothom amb ganes de més. Una recepta molt fàcil de fer i que teniu enllestida en mitja horeta. 

07 Caneló de codonyat amb pera i escarola

Caneló de codonyat amb pera i escarola Becky Lawton

Caneló de codonyat amb pera i escarola

I si fa uns dies us parlàvem dels canelons més originals, aquí teniu una recepta de canelons fets amb codonyat i farcits d'escarola i pera. Una altra manera de prendre'ls, dolça i refrescant. Uns canelons bonics i d'un gust brutal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: