Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Descongeleu les vieires a la nevera o submergiu el paquet tancat en aigua fresca.
  2. Marqueu les vieires per tots dos costats en una paella ben calenta amb una mica d'oli. Reserveu-les i salprebreu-les..
  3. En la mateixa paella, amb una mica d'oli i a foc fort, afegiu-hi la ceba directament congelada.
  4. Cuineu la ceba a foc baix fins que agafi color.
  5. Afegiu-hi el cava i deixeu evaporar l'alcohol.
  6. Afegiu-hi la nata líquida juntament amb el rovell d'ou i deixeu-ho espessir a foc molt baix.
  7. Afegiu-hi les vieires, deixeu-ho coure durant menys d'un minut i salpebreu-ho.
  8. Ompliu les cassoletes, decoreu-ho amb cibulet picat, ratlleu-hi per damunt formatge parmesà i gratineu-ho en el forn.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: