Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Descongeleu les vieires a la nevera o submergiu el paquet tancat en aigua fresca.
  2. Marqueu les vieires per tots dos costats en una paella ben calenta amb una mica d'oli. Reserveu-les i salprebreu-les..
  3. En la mateixa paella, amb una mica d'oli i a foc fort, afegiu-hi la ceba directament congelada.
  4. Cuineu la ceba a foc baix fins que agafi color.
  5. Afegiu-hi el cava i deixeu evaporar l'alcohol.
  6. Afegiu-hi la nata líquida juntament amb el rovell d'ou i deixeu-ho espessir a foc molt baix.
  7. Afegiu-hi les vieires, deixeu-ho coure durant menys d'un minut i salpebreu-ho.
  8. Ompliu les cassoletes, decoreu-ho amb cibulet picat, ratlleu-hi per damunt formatge parmesà i gratineu-ho en el forn.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: