Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu l'aigua a bullir en un cassó i afegiu-hi la polenta, remenant-la amb una espàtula. Abaixeu el foc i coeu-la 8 min, sense deixar remenar-la. Afegiu-hi la mantega i poseu-hi sal al gust.
  2. Retireu la polenta del foc i aboqueu-la en una safata rectangular untada amb una mica d'oli. Mireu que us quedi un gruix d'1 cm, aproximadament. Deixeu-la refredar i talleu-la en rodones.
  3. Escalfeu el forn a 180 ºC i poseu-hi la polenta fins que quedi daurada. Afegiu-hi el formatge i la sobrassada i torneu-la a posar al forn, 3 min.
  4. Abans de servir-ho, poseu la mel de romaní sobre les rodanxes de polenta i decoreu-ho amb pipes de girasol.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: