Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Preescalfeu el forn a 180 °C. Greixeu i enfarineu els motlles per a les cassoletes. Utilitzeu uns motlles d'entre 8-10 cm. Després, poseu la massa en els motlles.
  2. Punxeu la massa amb una forquilla. Enforneu les cassoletes 10 min. Deixeu-les refredar.
  3. Talleu les peres a daus i poseu-les en un bol amb la mel i el suc de llimona. Talleu les pomes a rodanxes fines. Reserveu-ho.
  4. Talleu a daus el formatge Le Gruyère AOP. Col·loqueu la meitat del formatge en el fons dels motlles amb les peres a daus i unes fulles de farigola.
  5. Col·loqueu les rodanxes de poma formant una roseta i escampeu-hi sucre morè.
  6. Poseu les cassoletes farcides al forn a 180 °C durant 10 min. Per servir-les, col·loqueu-hi una mica de formatge gruyère en glaçons i decoreu-les amb farigola fresca.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 268

UN TAST DE PRIMAVERA. 40 PROPOSTES PER ASSABORIR EL BON TEMPS

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Àlex Montiel

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto