Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Mescleu les gambes amb el suc i la pela ratllada d’una llima, i el coriandre picat molt fi. Reserveu-ho a la nevera 30 min.
  2. Peleu la ceba i talleu-ne la meitat a la juliana fina i l’altra meitat en cubs. Poseu-la en un bol.
  3. Renteu les maduixes i talleu-les a dauets. Afegiu-les al bol on teniu les gambes, i poseu-hi també el xili, el suc de les llimes, sal i pebre, i barregeu-ho amb cura.
  4. Deixar reposar a la nevera una hora abans de servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: