Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu els alvocats, traieu-ne el pinyol i talleu-los a daus d’un dit. Salpebreu-los i passeu-los primer per farina i, després, per l’ou batut i el panko ratllat.
  2. Fregiu-los en oli d’oliva abundant i ben calent, 2 min.
  3. Escorreu-los sobre paper de cuina i serviu-los en un plat amb la salsa tàrtara al damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: