Troba la teva recepta

10 plats per celebrar el Cap d'Any

Us proposem entrants, primers, segons i postres per donar la benvinguda més saborosa al 2019!

CUINA.CAT

28/12/2018
01 Canelons cruixents de brandada de bacallà

Canelons cruixents de brandada de bacallà

Canelons cruixents de brandada de bacallà

Aquests canelons no són tan feixucs com els clàssics de Nadal perquè substiueixen la carn pel bacallà i, a més, no tenen beixamel, sinó samfaina. Així que són ideals per preparar-los si voleu fer un aperitiu ben complet.

Llegiu la recepta completa

02 Mossegades de bistec tàrtar

Mossegades de bistec tàrtar Becky Lawton

Mossegades de bistec tàrtar

Per als qui us agrada la carn crua de totes maneres, no podreu deixar de picar aquestes mossegades de tàrtar. Són delicades i les salses de mostassa, Perrins i les gotes de tabasco aporten un sabor predominant.

Llegiu la recepta completa

03 Raviolis de remolatxa farcits de mató ecològic

Raviolis de remolatxa farcits de mató ecològic Becky Lawton

Raviolis de remolatxa farcits de mató ecològic

La tècnica per fer aquests raviolis és complexa, però si els feu una vegada us en demanaran més i no tindreu més remei que aprendre-la! 

Llegiu la recepta completa

04 Ous de guatlla sobre xampinyons farcits d'arròs

Ous de guatlla sobre xampinyons farcits d'arròs

Ous de guatlla sobre xampinyons farcits d’arròs

Aquests ous de guatlla són vistosos i no passaran desapercebuts a taula. Així que cuineu-ne de més perquè atrauran totes les mirades. A part de ser vistosos, també són boníssims! Us animeu a tastar-los?

Llegiu la recepta completa

05 Xips de carxofa amb curri i herbes

Xips de carxofa amb curri i herbes Becky Lawton

Xips de carxofa amb curri i herbes

Creieu que les xips no podien ser saludables? Doncs aquestes de carxofa són molt nutritives! Si prepareu un pica-pica per Cap d'Any, no oblideu d'afegir un bon bol d'aquestes! Volaran!

Llegiu la recepta completa

06 Cassoletes de poma, pera i formatge

Cassoletes de poma, pera i formatge

Cassoletes de poma, pera i formatge Le Gruyère AOP

Poma, pera i formatge? Si ho ajunteu en una cassoleta com aquesta us sorprendrà el resultat. En podeu fer de petites individuals com la que proposa la recepta o una de gran fent una massa similar a la de la pizza. 

Llegiu la recepta completa

07 Piruletes de plàtan amb xocolata i cruixent d'ametlles

Piruletes de plàtan amb xocolata i cruixent d'ametlles AJJ Estudi

Piruletes de plàtan amb xocolata i cruixent d'ametlles

Abans del raïm van les postres, les últimes de l'any. Si busqueu una opció ràpida i senzilla però vistosa, proveu de fer aquestes piruletes xocolateres. Podeu preparar-les amb els més menuts de la casa perquè aprenguin a menjar fruita d'una manera diferent!

Llegiu la recepta completa

08 Aspic de raïm

Aspic de raïm

Aspic de raïm

Dos dels productes típics de la nit de Cap d'Any són el raïm i el cava, i aquesta recepta els fusiona tots dos en un torró típic de Nadal. Tingueu cura a l'hora de manipular el raïm, ja que és un ingredient poc manipulable.

Llegiu la recepta completa

09 Pastís d'ametlles i raïm

Pastís d'ametlles i raïm Becky Lawton

Pastís d'ametlles i raïm

Aquest pastís d'ametlles i raïm podeu fer-lo servir per posar-hi els 12 grans de les campanades i, després, menjar-vos la base de pasta de full. Si voleu innovar, aquesta és una molt bona opció!

Llegiu la recepta completa

10 Tronc de Cap d'Any

Tronc de Cap d'Any

Tronc de Cap d'Any

Unes postres de Remei Ribas farcides de confitura de taronja i recobertes amb xocolata negra.

​Llegiu la recepta completa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

08-24 mar

7è Encarxofa't

A Cambrils, al març, ens conviden a assaborir les seves carxofes, un producte de l’horta cambrilenca...

24 mar

Fira del Cítric de Xerta

Des de 2009 les poblacions de la comarca del Baix Ebre, un territori amb llarga tradició de cultiu d’arbres...

14-24 mar

2n Festival Gastronòmic Passeig de Gourmets

Del 14 al 24 de març, Passeig de Gourmets obre les portes als 18 restaurants que participen en la segona edició...

26 mar

Taller sobre els fonaments de la cuina: els llegums

Parlareu de l'àmplia varietat de llegums que tenim al nostre abast a l'hora de comprar i cuinar. Us Explicaran...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto