Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu l’escalunya i piqueu-la finament, i piqueu les tàperes i els cogombrets.
  2. Netegeu la carn de greix i talleu-la a daus molt petits.
  3. Col·loqueu-ho tot junt en un recipient, salpebreu-ho i afegiu-hi la mostassa, la salsa HP, la salsa Perrins i unes gotes de tabasco. Barregeu-ho molt bé i afegiu-hi el cibulet picat i el rovell d’ou.
  4. Pinteu amb la mantega fosa les fulles de pasta fil·lo o brick, poseu-ne una a sobre de l’altra, escampeu-hi pebre acabat de moldre i poseu-ho al forn, a 200 ºC, uns minuts, fins que es dauri.
  5. Refredeu-ho i trenqueu-ho amb les mans, a petites porcions, i disposeu-ho sobre cadascuna de les cullerades de tàrtar. Serviu-ho empolsat de cibulet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: