Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu els rovells amb el sucre. Poseu la farina i el llevat en un pot. Tapeu-lo amb un drap de cuina. Munteu les clares a punt de neu i afegiu-les al pot de la preparació anterior. Escalfeu el forn prèviament a 200 ºC i poseu la plàtera al forn durant 10 min. La massa ha de quedar prima.
  2. Quan la làmina de pa de pessic estigui cuita, traieu-la del forn i enrotlleu-ho com si fos un braç de gitano. A continuació deixeu-ho refredar. Tireu-hi el xarop i farciu-ho amb la confitura de taronja.
  3. Comenceu a fondre la xocolata al bany maria, i tireu-la per sobre tot deixant que s’adormi una mica. Amb una forquilla, feu les ratlles del tronc. Guarniu-ho amb fulles de boix grèvol i amb cireres confitades.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: