Troba la teva recepta

Preparació

  1. Remulleu els pinyons i els anacards com a mínim 2 h. Escorreu-los.
  2. Peleu els alls tendres.
  3. En un robot de cuina, tritureu tots els ingredients (menys les carxofes) fins que quedi una crema fina. Poseu-la en un bol.
  4. Talleu per la meitat la primera carxofa i traieu-li les fulles més dures. Lamineu-la amb una mandolina.
  5. Introduïu les làmines a la crema i barregeu-ho suaument.
  6. Traieu una per una les làmines de carxofa i poseu-les en una safata del deshidratador, a sobre d’un full de Teflex.
  7. Repetiu els processos 4, 5 i 6 per a cadascuna de les carxofes.
  8. Deixeu assecar els xips 20 h, després de girar-los i treure el full de Teflex, i deshidrateu-los unes 2 h més o fins que obtingueu una textura cruixent.
  9. Els xips es poden guardar en pots ben tancats, en un lloc fresc i sec.

NOTA
Si no teniu deshidratador, podeu assecar les xips posant-les en una safata al forn, a 50 ºC, amb la porta una miqueta entreoberta. Aneu controlant-les fins que estiguin seques.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

18-21 gen

Fira de l’Oli i les Garrigues 2019

Les Borges Blanques és la capital de l’oli de Catalunya i, des de fa 55 anys, s’hi celebra la...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto