Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Remulleu els pinyons i els anacards com a mínim 2 h. Escorreu-los.
  2. Peleu els alls tendres.
  3. En un robot de cuina, tritureu tots els ingredients (menys les carxofes) fins que quedi una crema fina. Poseu-la en un bol.
  4. Talleu per la meitat la primera carxofa i traieu-li les fulles més dures. Lamineu-la amb una mandolina.
  5. Introduïu les làmines a la crema i barregeu-ho suaument.
  6. Traieu una per una les làmines de carxofa i poseu-les en una safata del deshidratador, a sobre d’un full de Teflex.
  7. Repetiu els processos 4, 5 i 6 per a cadascuna de les carxofes.
  8. Deixeu assecar els xips 20 h, després de girar-los i treure el full de Teflex, i deshidrateu-los unes 2 h més o fins que obtingueu una textura cruixent.
  9. Els xips es poden guardar en pots ben tancats, en un lloc fresc i sec.

NOTA
Si no teniu deshidratador, podeu assecar les xips posant-les en una safata al forn, a 50 ºC, amb la porta una miqueta entreoberta. Aneu controlant-les fins que estiguin seques.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto