Troba la teva recepta

Preparació

  1. Remulleu els pinyons i els anacards com a mínim 2 h. Escorreu-los.
  2. Peleu els alls tendres.
  3. En un robot de cuina, tritureu tots els ingredients (menys les carxofes) fins que quedi una crema fina. Poseu-la en un bol.
  4. Talleu per la meitat la primera carxofa i traieu-li les fulles més dures. Lamineu-la amb una mandolina.
  5. Introduïu les làmines a la crema i barregeu-ho suaument.
  6. Traieu una per una les làmines de carxofa i poseu-les en una safata del deshidratador, a sobre d’un full de Teflex.
  7. Repetiu els processos 4, 5 i 6 per a cadascuna de les carxofes.
  8. Deixeu assecar els xips 20 h, després de girar-los i treure el full de Teflex, i deshidrateu-los unes 2 h més o fins que obtingueu una textura cruixent.
  9. Els xips es poden guardar en pots ben tancats, en un lloc fresc i sec.

NOTA
Si no teniu deshidratador, podeu assecar les xips posant-les en una safata al forn, a 50 ºC, amb la porta una miqueta entreoberta. Aneu controlant-les fins que estiguin seques.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto