Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Amb les fulles de pasta fil·lo, feu uns tubs amb l’ajuda d’un motlle d’acer, i poseu-los al forn fins que siguin cuits. Reserveu-los.
  2. Per a la brandada: poseu els olis al foc, amb els alls i la cirereta, fins que estiguin daurats, i deixeu-ho refredar.
  3. Coeu-hi el bacallà i deixeu-ho refredar.
  4. Passeu el bacallà, els alls i una part de la llet per un triturador, que quedi tot ben fi, i al mateix temps aneu-hi posant oli a poc a poc perquè es vagi muntant, com si féssiu un allioli, fins que acabeu la llet i l’oli. Rectifiqueu-ho de sal i pebre blanc. Reserveu-ho.
  5. Amb les verdures picades ben fines, feu una samfaina. Sofregiu la ceba i el pebrot amb un raig d’oli, i un cop rossejats, afegiu-hi el carbassó i l’albergínia. Quan siguin cuits, poseu-hi el tomàquet ben picat, deixeu que redueixi tot, rectifiqueu-ho de sal i pebre i reserveu-ho en fred.
  6. Amb una mànega de pastisseria, farciu els canelons cruixents amb la brandada i poseu-los al forn 5 min a 200 ºC.
  7. Poseu-los al plat, i a sobre de cadascun poseu-hi una cullerada de samfaina freda. Podeu acabar el plat amb una mica d’amanida.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: