Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Demaneu a un adult que us ajudi a bullir l’arròs en una cassola, amb força aigua, 20 min. Coleu-lo, refresqueu-lo i reserveu-lo.
  2. Talleu amb un ganivet la part verda del porro i, amb unes tisores escolars, talleu menuda la part blanca.
  3. Renteu el julivert, separeu les fulles dels troncs i talleu les fulles ben menudes. Peleu l’all i talleu-lo, també menut.
  4. Renteu bé els xampinyons. Amb molta cura, separeu els peus dels barrets i talleu els peus menuts.
  5. Amb l’ajuda d’un adult, en una paella amb un raig d’oli, poseu els peus dels xampinyons, la part blanca del porro, l’all i el julivert. Coeu-ho a foc mitjà, fins que quedi sofregit. Barregeu-hi l’arròs i salpebreu-ho.
  6. Poseu els barrets dels xampinyons en una safata per al forn i coeu-los, a 200 ºC, amb un raig d’oli i un pessic de sal.
  7. Demaneu a un adult que us ajudi a treure els xampinyons del forn i a farcir-los amb la barreja de porros, bolets i arròs, ben calenta.
  8. Trenqueu els ous de guatlla. Com és una mica complicat de fer, us podem ajudar d’unes tisores especials que van molt bé. Coeu-los 1 min a la paella amb un raig d’oli i poseu-los sobre els xampinyons.
  9. Escalfeu la salsa de tomàquet, poseu-la a la base del plat i, per sobre, col·loqueu els barrets de xampinyó farcits. 

El consell

En comptes de fer els xampinyons al forn, els podeu fer a una paella, a foc mitjà, pels dos costats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: