Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Demaneu a un adult que us ajudi a bullir l’arròs en una cassola, amb força aigua, 20 min. Coleu-lo, refresqueu-lo i reserveu-lo.
  2. Talleu amb un ganivet la part verda del porro i, amb unes tisores escolars, talleu menuda la part blanca.
  3. Renteu el julivert, separeu les fulles dels troncs i talleu les fulles ben menudes. Peleu l’all i talleu-lo, també menut.
  4. Renteu bé els xampinyons. Amb molta cura, separeu els peus dels barrets i talleu els peus menuts.
  5. Amb l’ajuda d’un adult, en una paella amb un raig d’oli, poseu els peus dels xampinyons, la part blanca del porro, l’all i el julivert. Coeu-ho a foc mitjà, fins que quedi sofregit. Barregeu-hi l’arròs i salpebreu-ho.
  6. Poseu els barrets dels xampinyons en una safata per al forn i coeu-los, a 200 ºC, amb un raig d’oli i un pessic de sal.
  7. Demaneu a un adult que us ajudi a treure els xampinyons del forn i a farcir-los amb la barreja de porros, bolets i arròs, ben calenta.
  8. Trenqueu els ous de guatlla. Com és una mica complicat de fer, us podem ajudar d’unes tisores especials que van molt bé. Coeu-los 1 min a la paella amb un raig d’oli i poseu-los sobre els xampinyons.
  9. Escalfeu la salsa de tomàquet, poseu-la a la base del plat i, per sobre, col·loqueu els barrets de xampinyó farcits. 

El consell

En comptes de fer els xampinyons al forn, els podeu fer a una paella, a foc mitjà, pels dos costats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

31 mai - 01 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

18 jun

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto