Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu les remolatxes amb aigua abundant i poseu-les en una cassola amb aigua freda, a foc lent, 45 min. El temps dependrà de la mida de les remolatxes. Quan les punxeu i estiguin tendres al mig, retireu-les del foc i deixeu-les refredar a la mateixa aigua.
  2. Per al mató: poseu-lo en un bol amb la pela de la llimona ratllada fina, l’oli, la sal i una mica de pebre, i barregeu-ho tot fins a tenir una mescla homogènia.
  3. Peleu i talleu làmines molt fines de remolatxa, amb un tallapastes. Feu-ne cercles per poder formar els raviolis.
  4. Poseu una làmina de remolatxa al fons del plat. Amb una cullereta, poseu-hi una mica de mató al centre, i acabeu-ho posant-hi una altra làmina de remolatxa a sobre, per tancar els raviolis.
  5. Els retalls que sobren, tritureu-los amb una mica d’aigua i feu una sopa líquida. Escalfeu-la i, amb l’ajuda del túrmix, tritureu-la i feu-ne una emulsió per poder acabar el plat.
  6. Afegiu per sobre dels raviolis i de l’emulsió una mica de sal negra de Hawaii.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto