Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu circumferències de pasta de full i introduïu-les en motlles de pastís individuals; enforneu-ho a 180 ºC, 15-16 min, fins que la pasta de full es cogui bé. Reserveu-ho.
  2. En un cassó, a foc lent, bulliu la llet amb el canonet de vainilla, obert de forma longitudinal, i la pela de llimona.
  3. En un recipient, barregeu els rovells d’ou amb el sucre, bateu-ho lleugerament i aboqueu-hi la llet acabada de bullir, a poc a poc i sense deixar-ho de remenar amb unes varetes de cuina.
  4. Torneu a posar la mescla al foc, molt fluix, i deixeu que la crema s’espesseeixi lleugerament; no deixeu de remenar la crema fins que arribi als 82 ºC. Retireu-la del foc, coleu-la i deixeu-la refredar.
  5. Ompliu les pastes de full amb la crema anglesa, el raïm i les ametlles laminades, prèviament torrades.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 255

REVOLUCIONEM EL NADAL!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto