Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Les receptes amb formatge més espectaculars

Un grapat de receptes amb formatge per llepar-se'n els dits

CUINA.CAT

29/05/2020

Sou amants del formatge? Us deixem una selecció de plats amb aquest ingredient que de ben segur us encantaran. N'hi ha de tantes varietats, tants sabors, tantes textures... El formatge té una versatilitat pràcticament il·limitada. Que aprofiti!

01 Fondue suïssa

Fondue suïssa

Fondue suïssa

El millor plat per gaudir dels formatges més saborosos. Heu preparat mai una fondue? Si no ho heu fet, proveu de posar en una cassola de fondue els formatges tallats a daus. Suqueu-los amb pa sec o amb trossos de patata! I per als que voleu afegir-hi altres ingredients, tasteu la fondue valaisanne o la fondue savoyarde.

Llegiu la recepta completa

02 Boles de formatge de cabra farcides de codonyat, fruita seca i herbes aromàtiques

Boles de formatge de cabra farcides de codonyat, fruita seca i herbes aromàtiques AJJ Estudi

Boles de formatge de cabra farcides de codonyat, fruita seca i herbes aromàtiques

La combinació d'un bon formatge de cabra amb fruita seca és perfecta! Sí, fareu un arrebossat! Però de pinyons, ametlles, avellanes i una barreja d'herbes aromàtiques. Bon profit!

Llegiu la recepta completa

03 Tortel·linis de formatge amb pesto vermell

Tortel·linis de formatge amb pesto vermell

Tortel·linis de formatge amb pesto vermell

Un primer plat que tindreu a punt ben ràpid. Us proposem que feu servir tortel·linis farcits de formatge i els acompanyeu d'un pesto vermell amb ametlles i parmesà deliciós! Si us agraden les herbes aromàtiques, podeu acabar el plat posant-hi una mica d'alfàbrega fresca o d'orenga. 

Llegiu la recepta completa

04 Timbal de verdures amb formatge de cabra gratinat

Timbal de verdures amb formatge de cabra gratinat

Timbal de verdures amb formatge de cabra gratinat

Aquest plat és apte per a vegetarians però segur que agradarà a tots els públics, especialment als fanàtics del formatge de cabra. La llet de cabra és més proteica que la de vaca i és més fàcil de digerir. A més, gràcies al baix contingut en potassi és molt bona per als ronyons. Que vagi de gust!

Llegiu la recepta completa

05 Canonets de pa amb crema de formatge

Canonets de pa amb crema de formatge

Canonets de pa amb crema de formatge

Aquest primer és senzill, ràpid i molt saborós! Fiqueu unes llesques de pa al forn en forma d'espiral i ompliu-les de formatge brie desfet. Bon profit!

Llegiu la recepta completa

06 Piruletes de formatge

Piruletes de formatge

Piruletes de formatge

Amb només dos ingredients, formatge emmental ratllat i espaguetis, fareu uns aperitius que segur que deixaran sorpresos els vostres convidats i, també, a vosaltres mateixos! L'execució tampoc no és particularment difícil. Heu de fer unes boletes amb el formatge, clavar-hi un tros d'espagueti com si fos un bastonet i ficar-ho tot al forn. El formatge ha de quedar sec però no ha d'agafar color.

Llegiu la recepta completa

07 Cassoletes de poma, pera i formatge

Cassoletes de poma, pera i formatge

Cassoletes de poma, pera i formatge Le Gruyère AOP

La combinació de pera, poma i formatge Gruyère amanida amb llimona, farigola i mel és sorprenent. Si no us ho creieu, prepareu els motlles, enforneu-ho i tasteu-ho.

Llegiu la recepta completa

08 Cookies de nabius i formatge blau

Cookies de nabius i formatge blau

Cookies de nabius i formatge blau

Per acabar, us proposem unes cookies de nabius amb formatge blau. Barregeu les farines, els nabius, els anacards i la mantega amb el formatge. Ja podeu donar forma a les galetes. Nyam!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

13 ago

Tast maridatge de formatges i vins de les Vinyes del Convent

Els dies 13 i 27 d’agost, el sommelier Javier Campo dirigirà un tast de formatges i vins...

15 ago

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

29 ago

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto