Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Talleu el pa a llesques fines mentre encara està congelat. Poseu les llesques al forn, sobre motlles amb forma de canonet, a 150 °C, 15 min. Traieu-les del motlle i reserveu-les. 
  2. Tempereu el formatge al bany maria, a foc lent, batent-lo amb un rajolí de nata líquida tèbia. 
  3. Aparteu-lo del foc i afegiu-hi uns pètals de flor de taget. Deixeu que es refredi una mica i ompliu-ne els canonets. 

CONSELL

Podeu acompanyar els canonets amb una amanida d’escarola francesa i una vinagreta de mostassa de Dijon. Per a la vinagreta de mostassa: bateu una cullerada de mostassa de Dijon de la casa Maille amb el suc d’una llimona i oli d’oliva, fins que munti com si fos una maionesa, i rebaixeu-la amb un rajolí de vinagre balsàmic blanc o de vinagre de vi blanc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
265CUINA portada

AQUEST NADAL, FES LA TEVA MÀGIA!

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Maria Nicolau

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto