Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Traieu la pell que cobreix el formatge de cabra i talleu-lo en 12 peces de la mateixa mida. Deixeu-les a temperatura ambient una estoneta, perquè s’estovin.
  2. Talleu el codonyat en 12 daus regulars.
  3. Trossegeu una miqueta la fruita seca i torreu-la al forn a 180 ºC, 10 min. Traieu-la i deixeu-la refredar.
  4. Desfulleu la farigola i el romaní i, amb el cibulet, piqueu-ho tot una miqueta, per tenir una barreja uniforme.
  5. Poseu una peça de codonyat al mig de cada peça de formatge i, amb les mans, formeu boles en què el codonyat quedi centrat a l’interior del formatge.
  6. Arrebosseu les boles, primer amb la barreja de fruita seca i després amb la barreja d’herbes aromàtiques.
  7. Claveu en cada boleta un bastonet de pa i serviu-ho a temperatura ambient.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: