Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Netegeu els bolets i talleu-los menuts.
  2. Com sempre que feu servir els fogons, demaneu ajuda a un adult. En una paella prou gran perquè hi càpiguen els tortel·linis, poseu-hi una cullerada de l’oli dels tomàquets secs i coeu-hi el gra d’all picadet, 1 mi.
  3. Afegiu-hi els bolets tallats i coeu-los fins que perdin l’aigua. Reserveu-los.
  4. Per a la salsa de pesto vermell: tritureu els tomàquets secs, les ametlles, la salsa de tomàquet, el parmesà i l’oli, fins a aconseguir una salsa uniforme de color vermell.
  5. Bulliu els tortel·linis seguint les indicacions del paquet i afegiu-loh a la paella on hi ha els bolets.
  6. Poseu-hi el pesto, remeneu-ho una mica i serviu-ho.

El consell

  • En aquesta recepta et proposem fer servir tortel·linis farcits de formatge, però també et quedarà un plat boníssim si compres pasta farcida de carn o de verdures.
  • Aquest pesto vermell va la mar de bé per acompanyar altres tipus de pasta. Pots provar de fer-lo la pròxima vegada que preparis espaguetis o tallarines.
  • Si t’agrada el gust de les herbes aromàtiques, pots acabar el plat posant-hi un polsim d’alfàbrega fresca o d’orenga per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: