Consells de cuina La Vanguardia
Ada Parellada

Les receptes d'Ada Parellada

Xef del Semproniana

Xocolata negra Vegetariana

Torró de xocolata

Per Ada Parellada

15 minuts

Carbassó farcit de salmó Sense
gluten

Carbassó farcit de salmó

Per Ada Parellada

30 minuts

Gaspatxo de cireres Ràpida i senzilla

Gaspatxo de cireres

Per Ada Parellada

20 minuts

Amanida de llenties Ràpida i senzilla

Amanida de llenties

Per Ada Parellada

20 minuts

Flam de plàtan i xocolata Vegana

Flam de plàtan i xocolata

Per Ada Parellada

30 minuts

Tomàquet punky Ràpida i senzilla

Tomàquet ‘punky’

Per Ada Parellada

20 minuts

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 mai

Fonaments de la cuina: fruites i verdures

Amb la primavera arriben les fruites més vermelloses i amb més antioxidants: maduixes, cireres, albercocs,...

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto