Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al bacallà: al fons d’una cocota, esteneu la sal gruixuda i, per sobre, les herbes fresques senceres. Humidifiqueu la sal amb força aigua i poseu-hi els lloms de bacallà. Coeu-ho 5 min al vapor, amb la tapa posada.
  2. Per al beurre blanc: talleu la mantega a dauets. En una cassola, poseu a reduir les escalunyes, prèviament picades amb el vi i el vinagre blanc, fins que gairebé es redueixin.
  3. Fora del foc, afegiu-hi els trossets de mantega amb l’ajuda d’una vareta, sense parar de remenar, fins a obtenir una salsa cremosa.
  4. Salpebreu-ho i serviu-ho.
  5. Opcionalment, acompanyeu el bacallà amb patatetes i verduretes cuites.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto