Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

10 bons motius per beure una copa de cava

La Confraria del Cava elabora un decàleg per promoure el consum del vi escumós de la DO

cava

cava

La Confraria del Cava, fundada l’any 1979 a Sant Sadurní d’Anoia, va ser la primera confraria bàquica de tot l’Estat espanyol. Avui, és una associació que té el propòsit de promoure i divulgar el Cava, un dels productes del nostre país que més prestigi ha assolit en el mercat vitivinícola mundial.

La Confraria ha fet possible aquest crèdit amb les seves iniciatives i els més de mil Cavallers Confrares, que han fet de la denominació d’origen Cava una qualificació de renom internacional. Des de l’any 1982, cada any se celebra la Setmana del Cava, durant la qual té lloc l’elecció de la reina del cava, un esdeveniment de caràcter festiu, que entre molts altres ha impulsat l’escumós dins i fora les nostres fronteres.

Coincidint amb les festes de Nadal i Cap d’any, la Confraria del Cava ha elaborat un decàleg de bones raons per prendre una copa de cava, deu missatges clars per fomentar el consum d’aquesta beguda. Si no trobaveu una bona excusa per beure'n, aquí en teniu deu!
  • És el millor acompanyant de qualsevol àpat
  • És la beguda de celebració per exel·lència
  • És totalment natural
  • El so del tap convida a la festa
  • És cool
  • És romàntic consumir-lo en parella
  • Amb moderació és beneficiós per la salut
  • On hi ha cava hi ha alegria
  • És ideal per qualsevol brindis
  • El cava uneix

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: