Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

30 de novembre i 1 de desembre - Tomorrow Tastes Mediterranean

El Congrés de la Dieta Mediterrània torna a Barcelona

Cartell del congrés

Cartell del congrés

 El Torribera Mediterranean Centre (TMC), un projecte col·laboratiu entre la Universitat de Barcelona (UB) i The Culinary Institute of America (CIA), torna a acollir Tomorrow Tastes Mediterranean, del 30 de novembre a l'1 de desembre de 2022, a l'edifici històric de la UB. Aquest congrés internacional té com a objectiu ajudar les indústries de restauració i de servei d'aliments –i sectors afins– a comprendre millor i traduir els principis saludables, sostenibles i culturals de la Dieta Mediterrània en menús i productes que satisfacin les demandes sempre canviants dels seus comensals i hostes. El congrés d'aquest any posarà un èmfasi especial en la gran responsabilitat que tenen els xefs i els professionals de la indústria alimentària d'incloure la biodiversitat i la sostenibilitat en les pràctiques comercials per ajudar a complir els objectius climàtics globals.

Xefs, empresaris i investigadors

A través d'una dotzena de panells de discussió i presentacions de 40 líders en alimentació, nutrició i salut, el programa inclourà sessions sobre biodiversitat, sostenibilitat i vies per implementar canvis per a un futur millor. Xefs com Xavier Pellicer (Xavier Pellicer), Fina Puigdevall i Martina Puigvert (Les Cols), María José San Román (Monastrell), Maria Solivellas (Ca na Toneta) o Maria Loi (Loi Estiatori, Nova York) donaran el seu punt de vista sobre la dieta des del món de la restauració.

D'altra banda, al congrés hi participen representants de grans empreses com Simo Schiassi, director dels Programes Globals d’Alimentació a Google; Etienne Dufrenois, director de Responsabilitat Corporativa a Sodexo Europa, i membres d'institucions o operadors gastronòmics com l'Ajuntament de Barcelona, Culinary Hub, CIA o Interprofessional Spanish Olive Oil, entre molts d'altres.

Finalment, Toni Massanés, de la Fundació Alícia, o Taylor Reid, professora assistent d'arts liberals i estudis alimentaris a CIA, seran uns dels molts investigadors, provinents d'universitats i centres com la Universitat de Califòrnia, la Universitat de Navarra, l'Hellenic Health Foundation / Athens Academy o la Universitat de Barcelona, que aportaran la seva visió al congrés.

Podeu trobar-ne tota la informació i el programa complet a tomorrowtastesmediterranean.org. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: