El restaurant del Museu Marítim estrena un nou cicle de sopars per commemorar la fita de la navegació marítima que van emprendre l'expedició dels mariners Fernando Magallanes i el basc Juan Sebastián Elcano. Cada mes es recordarà una de les escales del viatge amb uns plats que prepararan l'equip del restaurant del Museu Marítim i un cuiner vinculat al país del viatge.
El primer sopar, que se celebrarà el dijous 29 de setembre, està dedicat a l'Argentina. La xef Guada Reig, de la Barra Perelló, del Mercat del Ninot, de Barcelonadirigirà el menú amb una proposta inspirada en la cuina argentina. Els altres sopars tindran menús del Filipines (27 d'octubre) i Andalusia (24 de novembre). A més, per remarcar el vincle indissoluble entre el mar i la terra, els sopars s’acompanyaran amb vi de la DO Penedès.
El cicle de sopars, a més, incorpora una activitat que serveix com a presentació de cadascun dels sopars, dirigida als comensals que hi vulguin participar, amb la voluntat d’enriquir les propostes gastronòmiques i donar l’oportunitat d’aprofundir una mica més en la temàtica de cada àpat.
El calendari del cicle i la temàtica de cada sopar són els següents:
- Dijous, 29 de setembre: Argentina.
- Dijous, 27 d'octubre: Filipines.
- Dijous, 24 de novembre: Andalusia.
Amb reserva prèvia
Tots els sopars es faran al restaurant Norai a les 21 h, mentre que l’activitat cultural començarà 45 min abans, a les 20.15 h. El preu és de 30 euros i, per assistir-hi, cal fer reserva prèvia al restaurant Norai, al telèfon 666 919 998 o per correu electrònic a reserves@norai.org.