Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Tres sopars que fan la volta al món

El restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de sopars per commemorar la primera volta al món

Restaurant Norai Museu Marítim

Restaurant Norai Museu Marítim

El restaurant del Museu Marítim estrena un nou cicle de sopars per commemorar la fita de la navegació marítima que van emprendre l'expedició dels mariners Fernando Magallanes i el basc Juan Sebastián Elcano. Cada mes es recordarà una de les escales del viatge amb uns plats que prepararan l'equip del restaurant del Museu Marítim i un cuiner vinculat al país del viatge. 

El primer sopar, que se celebrarà el dijous 29 de setembre, està dedicat a l'Argentina. La xef Guada Reig, de la Barra Perelló, del Mercat del Ninot, de Barcelonadirigirà el menú amb una proposta inspirada en la cuina argentina. Els altres sopars tindran menús del Filipines (27 d'octubre) i Andalusia (24 de novembre). A més, per remarcar el vincle indissoluble entre el mar i la terra, els sopars s’acompanyaran amb vi de la DO Penedès.

El cicle de sopars, a més, incorpora una activitat que serveix com a presentació de cadascun dels sopars, dirigida als comensals que hi vulguin participar, amb la voluntat d’enriquir les propostes gastronòmiques i donar l’oportunitat d’aprofundir una mica més en la temàtica de cada àpat.

El calendari del cicle i la temàtica de cada sopar són els següents:

  • Dijous, 29 de setembre: Argentina.
  • Dijous, 27 d'octubre: Filipines.
  • Dijous, 24 de novembre: Andalusia.

Amb reserva prèvia

Tots els sopars es faran al restaurant Norai a les 21 h, mentre que l’activitat cultural començarà 45 min abans, a les 20.15 h. El preu és de 30 euros i, per assistir-hi, cal fer reserva prèvia al restaurant Norai, al telèfon 666 919 998 o per correu electrònic a reserves@norai.org.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
273CUINA Portada

CURRI A LA CATALANA!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Robert Lechuga i Anna Carbonell

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto