Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

L'aigua, protagonista d''Arrels'

El tercer número de la revista es capbussa per descobrir com convivim amb aquest element

Portada del número 3 d''Arrels'

Portada del número 3 d''Arrels'

Aquest estiu, 'Arrels' es capbussa sota l'aigua per descobrir maneres de conviure amb aquest element que estimem i temem a parts iguals. Per això, el tercer número de la revista es fixa en històries de casa nostra i d'arreu del món en què l'aigua i els humans mantenim relacions virtuoses. 

Pagesos, pescadors i artesans mantenen una relació franca amb l’aigua. Coneixen i assumeixen el poder i el valor que té. I aquest respecte en desperta la cara més amable: l’aigua que rega, sadolla, alimenta, transporta… Aquests mesos calorosos, i els records feliços d'aquelles vacances llunyanes, ens aboquen a capbussar-nos en tolls, basses i platges.

redes3

De la Ràpita a Moià

Per tot això, l'equip encapçalat per Josep Sucarrats, en aquest número ens presenta una pescadora rapitenca que troba la felicitat dalt de la barca, un biòleg marí que salva la posidònia mediterrània de la destrucció, un artista que se submergeix en mars d'arreu del planeta per erigir-hi escultures oníriques o un geler equatorià que es resisteix a perdre un ofici que ja no sembla imprescindible.

Al bloc 'Vida' descobrireu per què el sociòleg neerlandès Jan Dowe van der Ploeg és una de les veus més escoltades per la pagesia dels nostres temps i us divertireu amb els contratemps que els talps provoquen a l'hort que en Joe i la Lena han plantat amb tota la il·lusió a Moià. D'altra banda, al bloc 'Mans', aprendreu a fer tints naturals, descobrireu una ceramista impregnada del Pirineu i sabreu com cal tenir cura de l'hort a l'estiu gràcies a en Marc Casabosch.

redes4

El número 3 d''Arrels' us espera al quiosc, a Abacus i a Bonpreu i Esclat, i també el podeu comprar i subscriure-us-hi al web d'Arrels.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: