Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

L'aigua, protagonista d''Arrels'

El tercer número de la revista es capbussa per descobrir com convivim amb aquest element

Portada del número 3 d''Arrels'

Portada del número 3 d''Arrels'

Aquest estiu, 'Arrels' es capbussa sota l'aigua per descobrir maneres de conviure amb aquest element que estimem i temem a parts iguals. Per això, el tercer número de la revista es fixa en històries de casa nostra i d'arreu del món en què l'aigua i els humans mantenim relacions virtuoses. 

Pagesos, pescadors i artesans mantenen una relació franca amb l’aigua. Coneixen i assumeixen el poder i el valor que té. I aquest respecte en desperta la cara més amable: l’aigua que rega, sadolla, alimenta, transporta… Aquests mesos calorosos, i els records feliços d'aquelles vacances llunyanes, ens aboquen a capbussar-nos en tolls, basses i platges.

redes3

De la Ràpita a Moià

Per tot això, l'equip encapçalat per Josep Sucarrats, en aquest número ens presenta una pescadora rapitenca que troba la felicitat dalt de la barca, un biòleg marí que salva la posidònia mediterrània de la destrucció, un artista que se submergeix en mars d'arreu del planeta per erigir-hi escultures oníriques o un geler equatorià que es resisteix a perdre un ofici que ja no sembla imprescindible.

Al bloc 'Vida' descobrireu per què el sociòleg neerlandès Jan Dowe van der Ploeg és una de les veus més escoltades per la pagesia dels nostres temps i us divertireu amb els contratemps que els talps provoquen a l'hort que en Joe i la Lena han plantat amb tota la il·lusió a Moià. D'altra banda, al bloc 'Mans', aprendreu a fer tints naturals, descobrireu una ceramista impregnada del Pirineu i sabreu com cal tenir cura de l'hort a l'estiu gràcies a en Marc Casabosch.

redes4

El número 3 d''Arrels' us espera al quiosc, a Abacus i a Bonpreu i Esclat, i també el podeu comprar i subscriure-us-hi al web d'Arrels.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada 251

AQUEST ESTIU, MENJA'T EL COCO!

  • Tot el que us cal per ser 'foodies' de debò
  • Kenya Nakamura i Anna Perayre

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto