Troba la teva recepta

Albert Ortiz, de l’Axol, cuiner de l’any

El xef del restaurant de Cabrils ha rebut el guardó al Fòrum Gastronòmic de Barcelona

Axol

Axol

El Fòrum Gastronòmic de Barcelona va arrencar, ahir dilluns, atorgant el premi Cuiner de l’Any. I el guanyador ha estat Albert Ortiz, del restaurant Axol, de Cabrils. Ortiz ha passat per les cuines d’El Bulli, El Celler de Can Roca i Arzak, i defensa una cuina clàssica amb tocs de sofisticació, basada en l’herència del seu pare. En el seu cas, afirma, els protagonistes són la cuina de proximitat i la diversió.

Quarta edició
El premi Cuiner de l’Any ha celebrat enguany la quarta edició. Hi optaven Jordi Guillem, de Lo Mam; Anna Maria Tengo, de Can Major; Guillem Oliva, de Monvínic, i Miquel Aldana, del Tresmacarrons, a més del guanyador. Els aspirants van ser escollits perquè representen la nova cuina catalana i fan servir els productes de proximitat basats en el respecte per la terra, segons els organitzadors.

Durant el Fòrum Gastronòmic, que s’acabarà dijous, també s’entregaran els premis Josep Mercader en reconeixement de la trajectòria professional de cuiners, enòlegs, responsables de sala, productors i divulgadors de la cultura culinària del país.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 mai

Taller 'Aperitius amb peix'

És conegut que el peix és un dels aliments amb més proteïnes, de tal manera que s'ha d'incloure...

23 mai

Caràcter Empordà

Anomenada cuina de mar i muntanya, la gastronomia de l'Empordà conté aliments de gran qualitat com l'arròs...

24 mai

(R)Evolució a la cuina: la revolució líquida

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai

Taller 'La cucina italiana del risotto'

La cuina italiana atreu tot tipus de mirades pel seu sabor i meticulositat en cada plat. És ben conegut que...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto