Troba la teva recepta

Albert Ortiz, de l’Axol, cuiner de l’any

El xef del restaurant de Cabrils ha rebut el guardó al Fòrum Gastronòmic de Barcelona

Axol

Axol

El Fòrum Gastronòmic de Barcelona va arrencar, ahir dilluns, atorgant el premi Cuiner de l’Any. I el guanyador ha estat Albert Ortiz, del restaurant Axol, de Cabrils. Ortiz ha passat per les cuines d’El Bulli, El Celler de Can Roca i Arzak, i defensa una cuina clàssica amb tocs de sofisticació, basada en l’herència del seu pare. En el seu cas, afirma, els protagonistes són la cuina de proximitat i la diversió.

Quarta edició
El premi Cuiner de l’Any ha celebrat enguany la quarta edició. Hi optaven Jordi Guillem, de Lo Mam; Anna Maria Tengo, de Can Major; Guillem Oliva, de Monvínic, i Miquel Aldana, del Tresmacarrons, a més del guanyador. Els aspirants van ser escollits perquè representen la nova cuina catalana i fan servir els productes de proximitat basats en el respecte per la terra, segons els organitzadors.

Durant el Fòrum Gastronòmic, que s’acabarà dijous, també s’entregaran els premis Josep Mercader en reconeixement de la trajectòria professional de cuiners, enòlegs, responsables de sala, productors i divulgadors de la cultura culinària del país.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15 set

IX Fira de la Vinyala

Arriba la Fira del Cargol d'Òdena! Però no parlem de qualsevol espècie, sinó que la jornada...

14-15 set

All Those Food Market d'estiu

Per primera vegada, el festival All Those Food Market celebra una edició d'estiu per tal de desvelar les millors...

15 set

Verema a Albet i Noya

Amb motiu de la verema d'enguany, Albet i Noya obre les seves portes per tal d'oferir a petits i grans una nova...

15 set

Tast de raïms entre vinyes al Celler Masroig

Un any més, el Celler Masroig proposa activitats úniques i centrades en una de les èpoques més...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto