Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Aquesta tardor, 'Arrels' entra als pobles

El número 8 de la revista està dedicat a la vida als pobles

Portada del número 8 de la revista 'Arrels'

Portada del número 8 de la revista 'Arrels'

Ja és al quiosc el núnero 8 d’‘Arrels’, que està dedicat als Pobles. El número de tardor de la revista entra a la calidesa del poble, la sensació confortable de tenir-ho tot a l’abast, la xarxa de complicitats veïnals, la natura a tocar…

Hi descobrireu com viuen els habitants del poble més alt de Catalunya i com l’obstinació d’uns joves va fer renéixer un nucli abandonat al Pallars Sobirà. Acompanyareu la peixateria ambulant d’en Daniel per comprovar com se l’estimen les veïnes dels pobles que travessa. A més, veureu per què en Pedro ha decidit mantenir-se en un poble perdut de la Pampa argentina del qual tothom ha marxat. Perquè fins als llocs més remots hi ha pobles que ens han acollit, com un d’Alaska tan allunyat que no li cal ni nom.

dobles3

Fora del dossier central, aquest ‘Arrels’ també descobreix la història d’uns germans suïssos que han acabat fent vi a Eivissa i d’una pastora ripollesa, la Marina Vilalta, que als 95 anys encara acompanya el seu ramat. Dos joves pagesos expliquen El Mosaic, el seu projecte d’agricultura regenerativa al Maresme. Uns quants quilòmetres més enllà, la Mireia Vila explica com converteix les plantes del Montseny en productes de cosmètica natural.

dobles7

Aquest nou número d’‘Arrels’ compta amb textos de periodistes i escriptors com Pilar Codony, Ramon Erra, Marc Casanovas, Judith Monclús, Gabriela Berti, David Marín i Marc Casabosch, i fotografies de Noemí Elías, Gonzalo Azumendi, Edu Bayer, Alfons Rodríguez, Oriol Clavera i Dani Codina, entre d’altres.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
265CUINA portada

AQUEST NADAL, FES LA TEVA MÀGIA!

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Maria Nicolau

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto